Lyd og bilde på badet?

Noen søker stillhet, mens andre vil underholdes i badet. Heldigvis er det håp for alle.

Lyd og bilde på badet?
Publisert
Sist oppdatert

Badeværelset har mange funksjoner, i stor grad avhengig av den som bruker det. Erfaring forteller oss at det i første rekke er den kvinnelige delen av befolkningen som foretrekker å bruke det i horisontalt leie, med duftende oljer, levende lys og gjerne passende lesestoff.

I mellomtiden må andre i husholdningen sørge for å få dekket sine presserende behov andre steder...

For å øke nytelsen ytterligere for den som befinner seg i badet, både i intensitet og varighet, kan du faktisk installere apparater som leverer både lyd og bilde. Men det er ikke hva som helst av elektronikk som trives i dampende fuktige omgivelser.

De enkle ting

Radio på badet er for mange en selvfølge. For å ha glede av den er det en stor fordel at den lar seg betjene med fuktige, såpeglatte hender hvis/når det kommer et musikalsk/verbalt innslag man vil slippe å utsette seg for.

Tivoli PAL egner seg utmerket til formålet, med store knapper og en robust konstruksjon. Den er ikke 100% vantett, men tåler å bli brukt på badet. Vårt eksemplar har i hvertfall gjort det i mange år. Dessuten finnes den i mange farger, de som vil ha en til å matche rom og innredning finner sikkert en som passer inn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer