Lys på kanne

Unge, norske designere fikk en lys idé. Nå kan du kjøpe deg lys på kanne.

Publisert
Sist oppdatert

På flaske?

Har du ikke sett den før, kommer du garantert til å se den igjen. Can of Light er en lampe, som ved hjelp av vanlige små batterier og lysdioder kan brukes til utendørsbelysning, det være seg i hagen, på telttur eller hvor du nå skulle ønske å ta den med deg.

Lampen består av en robust plastkanne hvor korken fungerer som både bryter og deksel for elektronikken.

Lysdioder, er kanskje mer kjent som LED, er en unik teknikk for å overøre energi til lys, der omtrent all energien blir til lys, og en unngår energitap som resultat av varmeutvikling.

Lysflaskene fås kjøpt i 0,5-, 1- og 15-liters versjoner, i fargene rød, hvit eller blå.

Praktisk

Designerne bak lyskannen, Skjelvik Design, har tatt hensyn til både form og funksjon. Rent bortsett fra at Can of Light er pen og se på og er kanskje årets morsomste duppeditt, er lyskannen både praktisk og slitesterk. Den er fullstendig vanntett, flyter og er korrosjonsfri - og den er såpass robust at du kan skumpe borti den uten at den skal ta noen funksjonsmessig skade av det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer