Lysende nyheter

DinSide rapporterer fra Nordens største belysningsmesse.

Publisert
Sist oppdatert

DinSide (Stockholm): Parallelt med Stockholm Furniture Fair arrangeres Northern Light Fair, nordens største belysningsmesse.

Her stiller mer enn hundre produsenter og agenter ut lampenyheter. DinSide besøkte lysmessen, og her er noen av høydepunktene:

Stor bildespesial: Se mer enn hundre lamper

Lyse trender

For et par år siden kom trenden med svære, oversized lamper. Store lamper er fortsatt populært, men de aller største lampene blir nok for store for vanlige forbrukere.

Det er fortsatt mye krystall, det funklet i utallige lysekroner, og også lysslynger, med eller uten blomster, perler, fjær og strass var det mye av. Vi så også mye lamper i glass, klart, frostet eller hvitt, og en rekke produsenter hadde kommet med en ny farge i år, for eksempel en klar turkis eller lilla skjerm.

Av detaljer er det flere som har valgt ledninger som ikke er i plast, men dekket av tråder, gjerne i en kontrastfarge som rødt, til en hvit eller sort lampe.

Nederlandske Moooi har tatt den helt ut, og dekket ledning og lampe i samme materiale, flokk. De presenterte ingen 2008-nyheter på messen, som de fleste internasjonale utstillerne venter de til Milanomessen - men de humoristiske 2007-nyhetene skilte seg fortsatt positivt ut.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer