Lyskontroll for de late

Kontroll og latskap kan gi nyttige produkter.

Lyskontroll for de late
Publisert
Sist oppdatert

Latskapen kan stimulere kreativiteten, og noen av oss skyr ingen anstrengelser for å gjøre ting mindre anstrengende. Veien fra tanke til virkelighet skal helst være så kort og smertefri som mulig, koste hva det koste vil.

Fjernkontroll er et godt eksempel på slike løsninger, vi finner på stadig nye løsninger hvor man kan erstatte et par skritt og litt kroppsbevegelse med noen knappetrykk.

I tillegg til å øke komfortfaktoren, er det også praktiske grunner til å introdusere fjernkontroll eller automatikk. Her tenker vi først og fremst på belysning. I den mørke årstid er det til tider ugreit å komme hjem etter mørkets frambrudd, når det er så mørkt at man ikke ser så man får slått av alarmen, eller snubler i paraplyer, støvletter eller andre hindringer.

Genialt og miljøvennlig: Les vår guide til strømstyringssystemer

Avansert eller enkelt?

Det finnes kompliserte og avanserte systemer som kan skreddersy alle varianter av styring både av belysning og all annen apparatur i heimen. Det er ingen grenser for hvor avansert et slikt system kan bli, det er bare avhengig av hvor mye du er villig til å betale.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer