Lyspærene som gir lyd fra seg

Dette er da ganske godt tenkt?

TO-I-ETT: Her ser du deler av en lyspære. Den spiller også musikk. Foto: Per Ervland
TO-I-ETT: Her ser du deler av en lyspære. Den spiller også musikk. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

IFA 2011: Det morsomme med lyspærer er at de gir oss journalister anledning til å skrive ganske oppbrukte ting som "for en lysende idé - bokstavelig talt!".

Scott, en produsent som i utgangspunktet er kjent for å lage blant annet diverse musikk- og lydprodukter til svært overkommelig pris, viste derimot fram et produkt under årets IFA-messe som er svært smart, svært praktisk og ganske billig.

Lys og lyd i ett

En docking-stasjon og Scotts spesielle lyspære er i utgangspunktet alt du trenger, men det er lyspæra som er det virkelig smarte her: Den er både en LED-lyspære og en trådløs høyttaler.

Strømmen hentes gjennom et helt ordinært lyspærefeste, og pæra kan brukes i en hvilken som helst sokkel av typen E27, eller det som vi på folkemunne kaller "den store, tykke typen".

Inni pæra finnes hele 85 små hvite LED-lys, mens et høyttalerelement altså ligger plassert innerst i kransen. Anlegget leveres med en liten, hvit dockingstasjon, som har plass til enten en iPhone eller en iPod Touch. Det er også mulig å sende lyd via USB, eller du kan sette et minnekort rett i docken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer