Lyspunkt for baderommet

Det italienske selskapet Wet står bak den trendy baderomserien, som har blitt tildelt flere priser.

Publisert
Sist oppdatert

To modeller - fire muligheter

Konseptet er egentlig smart. Hele kolleksjonen er støpt over kun to lester - en servant og et badekar, som selvfølgelig matcher hverandre perfekt. Disse fåes i forskjellige variasjoner.

Standard er den enkleste valgmuligheten. Her får du form, men ikke noe fiksfakserier. Denne er uten lys.

Fluor-serien er et resultat av forskning på farger og energi-innhold. Resultatene viste at gult, orange og rødt inneholder mest positiv energi, og har egenskaper som styrker din energi - ifølge importøren og forandler Nor-Innredning i Drammen. Denne er også uten lys.

Light-serien blir belyst fra innsiden av et hvitt lys. Dette frigjør den positive energien i karet. Du kan få lyssatt både standard og fluor-modeller.

Cromo-karet er hvitt, men belyses med rullerende farger.

Trykk her for å se bilder av alle typene.

Produktene er lette og produsert i 100% resirkulerbart PolyEthylen (PE). Og de rene linjene, kombinert med god brukerkomfort skaffet WET LIGHT utmerkelsen ”Comfort & Design 2004” under MCE-ADI i Milano i mars i fjor, i tillegg til Design Plus Award ved møbelmessen i Frankfurt 2003.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer