Lyst på luksushytte?

Her er de ti dyreste fritidsboligene i Norge akkurat nå.

"Hytte" ved Sandefjord til 22,5 millioner. Foto: Georg Solberg AS. Foto: Foto: Finn.no
"Hytte" ved Sandefjord til 22,5 millioner. Foto: Georg Solberg AS. Foto: Foto: Finn.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kunne du ønske at du hadde et hytteslott på Geilo nå i påsken?

Eller tenker du mer på årets sommerferie, nå som påsken snart er over likevel? Hadde det ikke vært fint å ha en luksushytte ved sjøen når fellesferien og sommervarmen endelig kommer?

På tross av dårlige tider i bolig- og hyttemarkedet generelt, vil de aller dyreste hyttene fremdeles bli solgt.
- Dette fordi de som kjøper slike luksushytter, har råd uansett, forklarte reiselivsforsker Arvid Flagestad til DinSide tidligere i år.

Enten du har råd - eller ikke:

Her er de ti dyreste, og troligvis også mest luksuriøse hyttene som er til salgs akkurat nå. Se om du finner en som frister:

22.500.000 kroner

Foto: Georg Solberg AS. Foto: Foto: Finn.no
Foto: Georg Solberg AS. Foto: Foto: Finn.no Vis mer

Det som visstnok skal være en av Sandefjords flotteste eiendommer, er nå til salgs. I annonsen på finn.no, blir boligen beskrevet som både "hytte" og "eksklusiv villa". Boligarealet er på 332 kvadratmeter, og beliggenheten beskrives som "praktfull med en alldeles nydelig utsikt over Sandefjordsfjorden og Vesterøya".


"Her er det god plass for hele familien til å kunne nyte livet og tenke på hvor fantastisk man bor...", konkluderer megler Arnfinn H. Sørhaug i Georg Solberg AS.

Selve bebyggelsen ligger lunt og usjenert til, med god skjerming mot naboer. Boligens utvendige og innvendige oppbygging er perfekt lagt opp; med stor plass for å holde festlige arrangementer. I tillegg er det en egen brygge rett nedenfor eiendommen med bademulighet. For barn passer den store gressplenen ved innkjørselen ypperlig til ballspill, lek og moro.

Annen luksus som kan nevnes her, er integrert multiromsystem fra LINN sounds til en verdi av 500.000 kroner, hjemmekinoanlegg, svømmebasseng som holder 33 grader, automatisk døråpner med TV-kamera, garderoberom og boblebadekar.

Foto: Eiendomsmegler 1. Foto: Foto: Finn.no
Foto: Eiendomsmegler 1. Foto: Foto: Finn.no Vis mer

Se annonsen her.


20.000.000 kroner

Denne hytta er på 430 kvadratmeter og ligger på en 1800 kvadratmeter stor, solrik tomt med panoramautsikt. Alpinbakken i Geilo Fjellandsby er kun 100 meter unna. Området har også flotte, preparerte turløyper.

I tillegg til hovedhytta med ti rom, har eiendommen et anneks som er både peisestue og bibliotek samt en dobbel garasje.

Se annonsen her.

19.500.000 kroner

Foto: Terra Eiendomsmegling. Foto: Foto: Finn.no
Foto: Terra Eiendomsmegling. Foto: Foto: Finn.no Vis mer


På Hafjell er det også flere luksushytter til salgs. Denne ligger øverst i Hafjell Fjellandsby med en glimrende utsikt utover Gudbrandsdalen. Her er det ski- inn og ut i den nye Svegårdsløypa samt direkte adkomst til langrennsløype rett bak hytta.

Boarealet er 421 på kvadratmeter og tomten på 2.407 kvadratmeter.

Hytta er bygget i eksklusive materialer, med en spesiell og innholdsrik planløsning delt i fem halvplan.

Se annonsen her.

19.500.000 kroner

Foto: Estate meglerne, Advokatfirmaet Midgaard & Opthun ANS. Foto: Foto: Finn.no
Foto: Estate meglerne, Advokatfirmaet Midgaard & Opthun ANS. Foto: Foto: Finn.no Vis mer


"En sjelden mulighet for deg som er på jakt etter en unik perle i skjærgården". Dette skriver megleren om denne eiendommen på Kragerø.

Beliggenheten er fantastisk: Ytterst i havgapet med utsikt mot blant annet Jomfruland og havet i sør. Solforholdene er meget gode fra morgen til kveld, noe som passer godt med tanke på at naturtomten er på hele 6.781,5 kvadratmeter med lang strandlinje, blankskurte svaberg, lune bukter, to flotte bryggeanlegg og egen badebrygge.

Eiendommen består av to bygg: En hovedhytte med anneks og et sovehus.

Se annonsen her.

17.400.000 kroner

Foto: Estate meglerne, Advokat Stein Herland AS. Foto: Foto: Finn.no
Foto: Estate meglerne, Advokat Stein Herland AS. Foto: Foto: Finn.no Vis mer


Lyst på en splitter ny hytte? Her er et eksklusivt kvalitetstun under planlegging. Byggestart er i vår. Tunet vil bestå av hovedhytte, stabbur og garasje med bod.

Tomten ligger i Geilo Fjellandsby, som er et eksklusivt og attraktivt område med ski inn og ut.

Hovedhytta skal ha 14-16 sengeplasser og fire bad.

Se annonsen her.

17.000.000 kroner

Foto: Advokatene Sem og Johnsen eiendomsmegling. Foto: Foto: Finn.no
Foto: Advokatene Sem og Johnsen eiendomsmegling. Foto: Foto: Finn.no Vis mer


Nok en skjærgårdsperle ved Sandefjord: Denne hytta ligger på en knaus på Vesterøya med panoramautsikt over Melfjorden og ut mot Østerøya. Eiendommen har eget bryggeanlegg og en strandlinje på 100 meter (!).

- En unik mulighet, da eiendommer som denne sjelden kommer for salg, mener megleren. Hytta ligger usjenert til, så man kan nye late feriedager i fred og frihet. Videre er det fine turmuligheter i området.

Her er det nok beliggenheten man betaler mest for, men selve hytta virker også helt grei. Boligarealet er på 117 kvadratmeter og inkluderer blant annet stue med peis og utgang til terrasse, spisestue med panoramautsikt, kjøkken med egen frokostterrasse, fire soverom med ti sengeplasser samt et anneks med bod.

Se annonsen her.

15.000.000 kroner

Foto: Megler-huset. Foto: Foto: Finn.no
Foto: Megler-huset. Foto: Foto: Finn.no Vis mer


Dette er nok en hytte som ligger øverst i Hafjell Fjellandsby, like inntil Kjusløypa, som vanligvis åpner først og stenger sist hver sesong. Nesten alle rommene byr på panoramautsikt over fjellheimen.

Spesielt for denne hytta er en egen inngang som kan benyttes når man kommer hjem fra alpinbakken eller langrennsløypa; med romslig garderobe og plass til oppbevaring av skiutstyr. Videre har hytta to stuer, fire bad, seks soverom, dobbel integrert garasje og flere boder.

Se annonsen her.

14.900.000 kroner

Foto: Privatmegleren Eiendomsmegling Prestige AS. Foto: Foto: Finn.no
Foto: Privatmegleren Eiendomsmegling Prestige AS. Foto: Foto: Finn.no Vis mer


Denne hytta ligger også på Hafjell, nærmere bestemt på Lunnstaden. Her er det ski in-out til både alpin- og langrennsløyper.

Dette er en eksklusiv håndlaftet tømmerhytte fra 2007, med en spesiell løsning hvor hovedhytte og anneks er forbundet med en låsbar glassgang/vinterhage.

Med fire stuer, to kjøkken, ni soverom, fem bad, badstue, vaskerom, bod, dobbel garasje og hele to store terrasser burde det være nok med plass for en behagelig ferie.

Kjøper du denne hytta vil du også kunne glede deg over blant annet fire flatskjermer fra Sony og et utendørs boblebad.

Se annonsen her.

14.900.000 kroner

Foto: Estate meglerne, Advokat Stein Herland AS. Foto: Foto: Finn.no
Foto: Estate meglerne, Advokat Stein Herland AS. Foto: Foto: Finn.no Vis mer


Denne hytta på Geilo har et boareal på hele 426 kvadratmeter, og beskrives som en "særdeles innholdsrik familiehytte". Så inneholder den da også skistall, badstue, spa-avdeling med boblebad, bar og peis, vinkjeller, bibliotek, kjølerom, tørkerom, trimrom og garderoberom - i tillegg til alle "vanlige" rom.

Bygget er i laftet tømmer. Beliggenheten er også den beste - nemlig i Geilo Fjellandsby, like ved alpinbakker og langrennspor.

Se annonsen her.

14.500.000 kroner

Foto: Eiendomsmegler 1. Foto: Foto: Finn.no
Foto: Eiendomsmegler 1. Foto: Foto: Finn.no Vis mer


Hytta er delvis uferdig, men med tanke på at eiendommen er en usjenert naturtomt av de sjeldne, kan det kanskje likevel være verdt å legge inn bud her. Beliggenheten er av de ypperste i Kristiansands skjærgård, nærmere bestemt i Fidjekilen.

Eiendommen utgjør en odde, med lang strandlinje. Det er svaberg, sandstrand og flere brygger. Her er det også kort avstand til skole, buss, butikk og golfbane. Muligheten er altså til stede for å gjøre denne hytta til helårsbolig.

Tomtearealet er på hele 2860 kvadratmeter.

Se annonsen her.


Var ikke disse hyttene helt i din prisklasse? Sjekk også ut de ti billigste hyttene akkurat nå.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer