Månedens bolig: Hjemme-spa

DinSide Økonomi har kåret månedens bolig i september: Vi rykker innendørs.

Publisert
Sist oppdatert

Sommeren er fortid - og høsten i full gang. Hvor man i sommertiden gjerne tar badet utendørs, er det - i alle fall for de fleste - mer attraktivt å bade innendørs når temperaturen faller.

Boblende lyst

Derfor inneholder månedens bolig i september eksklusive bad. For det er nå vi virkelig har lyst å kose oss innendørs i et varmt og lekkert bad - med levende lys, og kanskje bobler i både badevannet og glasset.De siste årene har det blitt mer og mer populært å dra på "spa". Men den følelsen kan du like gjerne få hjemme, på badet.

Landets lekreste

DinSide Økonomi har gjort et omfattende søk på nettsidene til Finn og Tinde. Vi har gått gjennom boliger med eksklusive bad i alle de største norske byene, og valgt ut en rekke lekre bad - til glede og inspirasjon for deg.

KLIKK HER FOR Å SE BILDENE AV DE LEKRE SPA-BADENE

For alle?

Eksklusive bad er kanskje ikke for alle lommebøker. Og de fleste av de badene vi har valgt ut, ligger også i luksusvillaer som koster 5-15 millioner kroner.

Likevel kan du godt få et lekkert bad selv om du ikke bor i en så dyr bolig. For noen av de badene vi har valgt ut, ligger faktisk også i langt billigere boliger. Og det er heller ikke vanskelig å gjøre badet ditt koselig og lekkert med mindre midler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer