Månedens bolig: Solgt over takst

Boligkrakk og dommedagsprofetier til tross: Boligmarkedet går fortsatt så det suser. Denne måneden viser vi boligene som er solgt over takst.

Publisert
Sist oppdatert

I tirsdags kunne du lese at boligmarkedet fremdeles er i vekst. Tall fra Norges Eiendomsmegler-forbund (NEF) viser nemlig at boligprisene steg med 0,7 prosent fra januar til februar måned. Ser man på prisveksten fra februar 2004 til februar 2005, har den vært i underkant av 10 prosent.

KLIKK HER FOR Å SE BILDER AV MÅNEDENS BOLIGER

Strides

Ekspertene strides om hvordan boligmarkedet kommer til å utvikle seg fremover. Og det er kanskje ikke så rart når selv sentralbanksjefer og velrenommerte økonomieksperter ikke kan bli enige om hva prisveksten reelt har vært, og hva renten følgelig burde bli.

I denne artikkelen kan du lese argumentene som taler mot at vi går mot et boligkrakk.

Månedens bolig

Som et lite innlegg i debatten ønsker vi med denne utgaven av månedens bolig å vise boliger som er solgt over takst. Som følge av mye negativ prat i boligmarkedet ble vi nemlig overrasket over å se hvor mange boliger som fremdeles selges til en høyere pris enn taksten skulle tilsi.

Så krakk eller ikke krakk. En ting er i alle fall helt sikkert: Noe krakk har det ikke blitt ennå. For bare å nevne noen av de boligene vi fant:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer