Med denne tar du skikkelig grep

Med dette hjelpemiddelet i hånden trenger du ikke lenger rope på den sterke mannen.

Se hva denne kan gjøre for deg. Foto: Gorillagripper.com
Se hva denne kan gjøre for deg. Foto: Gorillagripper.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tunge plater og digre formater er gjerne regelen når badet skal fikses, garasjen skal isoleres og kjelleren oppgraderes. Og oppgraderinger betyr som regel større eller mindre kvanta med lite nevevennlige byggematerialer som må sjaues fra punkt A til punkt B. Og allerede der stopper det for mange av oss.

Gjøre det fint hjemme? Slik blir du kvitt kabelflokene

Bli en gorilla, du også

Selv etter mange, lange vintertimer foran speilene på SATS, kan man få opplevelsen av at armene kun består av puddingmuskler og gummifingre når uhåndterlige byggematerialer skal forflyttes. Og når de bare IKKe lar seg gripe, ja så blir gipsplatene lett liggende ved garasjen når regnskuren kommer, med lite annet enn gips-grøt som resultat.

Føler du deg rammet av repeterende sjauegru og snekkerangst, så bør du heller manne eller kvinne deg opp og se på dette geniale verktøyet. Gorilla Gripper er navnet, og det er vel ganske talende i seg selv.

Ser du filmen nedenfor, så får du demonstrert både hvordan den virker, og en god unnskyldning til å fnise litt i tillegg. (NB: Få med deg HELE filmen!)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer