Med projektor på gutterommet

HIFI: TechNews Norge har oppdatert sitt testanlegg. I tillegg til 861 prosessoren til Meridian er ny projektor og lerret på plass. Prismessig er det galskap - men opplevelsen er enorm.

Publisert
Sist oppdatert

Som Per S. Jørgensen fra Technews Norge selv poengterte forrige gang vi intervjuet ham; ting rekker aldri å bli gamle i hendene på kjøpevillige entusiaster.

Vi ble med på den første visningen i hans nye testanlegg - og her er det virkelig godbiter for hjemmekinoentusiastene. At anlegget nå har en verdi opp mot den helt nye BMW-5 serien er selvfølgelig bare en bagatell.

Bedre lyd og bilde

- Det må hele tiden bli bedre, sier Jørgensen, og siden Meridian er blant de mest anerkjente på digitalfronten var valget lett denne gang. Med 598 DVD-spilleren og 861 prosessoren på plass, bør i hvert fall lydbildet være i orden. Men bedre lyd krever også bedre bilde. Jeg har derfor også satt inn ny projektor fra Projektiondesign, og investert i nytt lerret med grå duk, sier en fornøyd entusiast.

Med på visningen var også Anders Løkke fra Projectordesign, som sørget for at projektoren fikk vist seg fra sin beste side.

Og hvis du lurer: 7.1 på gutterommet gir garantert kinofølelse.

To tårn

Etter å ha svitsjet gjennom ulike CDer var det tid for DVD, og Ringenes Herre To tårn. Da film nummer en i Ringenes Herre trilogien kom ut, konstaterte vi at lyden faktisk var høyere på den amerikanske enn den norske versjonen, spesielt gjaldt dette dialogen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer