Med Super Peel kan alle bli proffe pizzabakere

Sjekk denne smarte pizzaspaden!

ALDRI MER PIZZAKRØLL: Denne pizzaspaden kan gjøre hvem som helst til verdens beste pizzakokk. Det blir i alle fall mye lettere å legge pizzaen på og ta den av pizzasteinen. Foto: KRISTIN SØRDAL
ALDRI MER PIZZAKRØLL: Denne pizzaspaden kan gjøre hvem som helst til verdens beste pizzakokk. Det blir i alle fall mye lettere å legge pizzaen på og ta den av pizzasteinen. Foto: KRISTIN SØRDAL Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den aller beste pizzaen får du dersom du steker den på pizzastein eller pizzastål. Utfordringen for mange er da å få pizzaen fra kjøkkenbenken og over på den varme steinen eller stålet i ovnen.

Du kan selvsagt bruke en pizzaspade til formålet, og noen anbefaler at du kan bruke stekeplaten. Ideen er da at du skal kunne skli pizzaen over på steinen i ovnen, helt uten komplikasjoner.

Erfaring viser at dette ikke alltid er så enkelt - selv ikke med store mengder mel eller maismel for å sikre god gli for pizzaen.

LES OGSÅ: Test av OBH Nordicas pizzaovn Pizza Dragon

Men så kom løsningen!

Så dumpet det ned en pizzaspade på kontoret. Super Peel. Den skulle fri oss for alle bekymringer i forhold til dette.

Jaja, tenkte vi, og var ikke veldig overbevist. Vi hadde hatt vår andel av krøllete pizzahauger på den ene halvdelen av pizzasteinen, og var ikke veldig lystne på flere mislykkede lørdagspizzaer. Derfor fikk pizzaspaden stå ganske lenge, før vi tok mot til oss og ville prøve.

Men nå er vi frelst! Hvorfor i alle dager har vi ikke testet dette ut før!Med denne pizzaspaden er det så lekende lett å skli pizzaen over på og ut fra stekestålet eller pizzasteinen at vi til og med har begynt å snu pizzaen mot slutten av stekingen – for å forsikre oss om perfekt stekt skorpe hele veien rundt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer