Meget god opptakskvalitet. Hva med redigeringen?

Etter å ha brukt spilleren til utallige TV-opptak er det bare å innrømme at vi har blitt imponert.

Publisert
Sist oppdatert

Vi hadde faktisk problemer med å se særlig forskjell på de første modusene, her ble både bilde og lyd klart gjengitt. Selv med opptak i M6-modus var resultatet bedre enn en vanlig VHS-spiller ville klart. Først på M8, som altså gir deg hele åtte timer med opptak, begynte kvaliteten virkelig å skurre.

Det første du legger merke til er at eventuell rulletekst begynner å bli hakkete, at fargene begynner å flyte og at skarpheten i bildene forsvinner. Du er her på det vi vil kalle vanlig VHS-nivå.

Totalt sett kommer derfor DDR-77 meget godt ut på opptakskvaliteten.

Enkelt å legge til navn og slette

Selve slettingen og endring av navn på opptakene er enkel og selvforklarende. Her er det bare å følge menyene på skjermen, og prøve seg fram.

Bruker du DVD+RW plater kan de overskrives og slettes gang på gang, mens DVD+R platene kun kan skrives på en gang. Også på DVD+R platene kan du imidlertid slette opptak, men det hjelper dessverre lite, all den tid du ikke får utnyttet plassen på DVD-platen der det slettede opptaket lå. Vi tipper derfor at de fleste vil bruke + RW plater.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer