Meglernes beste visningstips

Skal du rydde bort alle personlige eiendeler, eller er det positivt med personlig sjarm?

FORNØYD? Målet er å få de som kommer på visning til å se boligens muligheter. Men hvordan man når målet, er det delte meninger om. Foto: Panthermedia
FORNØYD? Målet er å få de som kommer på visning til å se boligens muligheter. Men hvordan man når målet, er det delte meninger om. Foto: Panthermedia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det blir stadig mer populært å bruke interiørdesignere til å dekorere boliger før visning. Men er det verdt pengene, eller er det mer enn nok det du kan fikse selv?

Vi har spurt de største eiendomsselskapene om deres beste tips for å oppnå den salgssummen du ønsker.

Bruk tid og omtanke

- De færreste trenger å bruke titusener på styling og interiørdesigner. Du kommer langt om du bruker litt tid og omtanke på å gjøre boligen ren, lys og innbydende. Det handler om å vise boligen fra sin beste side og fremheve boligens kvaliteter, sier boligekspert Odd Nymark i Eiendomsmegler 1 til Dinside.

KJØPE ELLER SELGE? Sjekk hva boligen er verdt!

Eiendomsmegler 11. Sørg for et godt førsteinntrykk med et hyggelig inngangsparti. Og ikke glem uteområdet: Rydd i hagen, klipp plenen og luk ugress fra blomsterbedene. 2. Rydd og rengjør hele boligen grundig. Husk vinduer, skap, hyller, loft, kjeller og boder. Rydd bort unødvendig interiør og personlige ting. 3. Pynt med friske blomster og rene håndklær. 4. Sørg for mest mulig lys – trekk fra gardiner, skru på lamper, tenn stearinlys og fyr i peisen. 5. Er boligen umøblert? Vurder å låne eller leie møbler til visning. En møblert bolig gir ofte et bedre inntrykk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer