Mercedes med møbelkolleksjon

Bilprodusenten Mercedes-Benz går nye veier og starter møbelproduksjon!

MERCEDES-BENZ LAGER MØBLER: Bilprodusenten Mercedes-Benz lanserer en serie med møbler, i samarbeide med det italienske møbelhuset Formitalia. Foto: Mercedes-Benz
MERCEDES-BENZ LAGER MØBLER: Bilprodusenten Mercedes-Benz lanserer en serie med møbler, i samarbeide med det italienske møbelhuset Formitalia. Foto: Mercedes-Benz Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du Mercedes-fan, men får ikke helt partneren med på troen til å la bilen stå i stua? Da kan den nye møbelserien fra Mercedes være et gyllent kompromiss.

Mercedes har utarbeidet den nye møbelserien i samarbeide med det italienske møbelhuset Formitalia.

Og bare for å ha bragt det på det rene med en gang: Dette er ikke i Ikea- eller Jysk-liga. Formitalia beskjeftiger seg med interiør og tilbehør i luksusklassen, for eksklusive hjem - eller kanskje til yachten?

Med andre ord: Dette blir ikke billigst i klassen, men går du for Mercedes eksempelvis på soverommet, har du garanter den heteste senga i gata.

Formitalia har også laget eksklusive møbelkolleksjoner knyttet til de eksklusive bilprodusentene Aston Martin og Lamborghini.

Dette er møblene

Mercedes-møblene hadde premierevisning på møbelmessa som ble arrangert i Milano i april.

Møbelkolleksjonen består nå i første omgang av sofa, chaiselongue, sidebord, spisebord med stoler, seksjon med integrert hjemmekinosystem, seng og kommode.

Her kan du se bilder av noen av Mercedes-møblene:

I butikkene i oktober

– Formitalia og Mercedes-Benz står for topp kvalitet og utsøkt håndverk som uttrykker luksus og lidenskap. Vi er derfor svært glade for å lage den aller første Mercedes-Benz møbelkolleksjonen sammen med Formitalia, sier Gorden Wagener, designsjef ved Mercedes-Benz i en pressemelding.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer