Mercedes med møbelkolleksjon

Bilprodusenten Mercedes-Benz går nye veier og starter møbelproduksjon!

MERCEDES-BENZ LAGER MØBLER: Bilprodusenten Mercedes-Benz lanserer en serie med møbler, i samarbeide med det italienske møbelhuset Formitalia. Foto: Mercedes-Benz
MERCEDES-BENZ LAGER MØBLER: Bilprodusenten Mercedes-Benz lanserer en serie med møbler, i samarbeide med det italienske møbelhuset Formitalia. Foto: Mercedes-Benz Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du Mercedes-fan, men får ikke helt partneren med på troen til å la bilen stå i stua? Da kan den nye møbelserien fra Mercedes være et gyllent kompromiss.

Mercedes har utarbeidet den nye møbelserien i samarbeide med det italienske møbelhuset Formitalia.

Og bare for å ha bragt det på det rene med en gang: Dette er ikke i Ikea- eller Jysk-liga. Formitalia beskjeftiger seg med interiør og tilbehør i luksusklassen, for eksklusive hjem - eller kanskje til yachten?

Med andre ord: Dette blir ikke billigst i klassen, men går du for Mercedes eksempelvis på soverommet, har du garanter den heteste senga i gata.

Formitalia har også laget eksklusive møbelkolleksjoner knyttet til de eksklusive bilprodusentene Aston Martin og Lamborghini.

Dette er møblene

Mercedes-møblene hadde premierevisning på møbelmessa som ble arrangert i Milano i april.

Møbelkolleksjonen består nå i første omgang av sofa, chaiselongue, sidebord, spisebord med stoler, seksjon med integrert hjemmekinosystem, seng og kommode.

Her kan du se bilder av noen av Mercedes-møblene:


I butikkene i oktober

– Formitalia og Mercedes-Benz står for topp kvalitet og utsøkt håndverk som uttrykker luksus og lidenskap. Vi er derfor svært glade for å lage den aller første Mercedes-Benz møbelkolleksjonen sammen med Formitalia, sier Gorden Wagener, designsjef ved Mercedes-Benz i en pressemelding.

Selskapets designsjef mener at møblene gjenspeiler formspråket fra utstillingsbiler og konseptmodeller.

Alle møblene er produsert av Formitalia og vil bli solgt via eksklusive møbelbutikker, utstillinger og interiørdesignbutikker over hele verden. Salgsstart er oktober 2012.

Flere produkter

Det er ikke noe nytt at mer eksklusive bilprodusenter leker med og setter navnet sitt på endre type produkter, det være seg klokker, klær og annet tilbehør. Mercedes har også lengre erfaring med å utvikle interiør til eksklusive fly og helikoptre, ifølge Mercedes selv har de utviklet design for andre produkter i samarbeide med utvalgte partnere siden 2010.

Det første fusjonsproduktet som ble lansert, var EC145 Mercedes-Benz helikopteret fra Eurocopter. For øvrig får du Mercedes-produkter innenfor alt fra transportindustrien til møbler, livsstilsprodukter og industridesign.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer