Messen for alt som skal fikses

Norges største boligmesse, Gjør din bolig bedre-messen gjester denne helgen Exporama på Hellerudsletta. Skal du fikse noe, er dette stedet å dra!

Publisert
Sist oppdatert

Byggevarer

Gjør din bolig bedre-messen er for alle - men passer nok aller best for deg som har planer om å gjøre de litt større utbedringene. Skal du bygge på, bygge kjeller, installere markiser, eller pusse opp kjøkken eller bad, bør du absolutt legge turen innom messen.

Her kan du velge og vrake mellom garasjer, ferdighus, stiger, trappeløsninger og garderobeløsninger til isolasjon, varmepumper, boblebad, badstuer, hagemøbler, rensemidler og dørmatter.

- så godt som alt til nedsatt pris i anledning messen.

Trykk her for å komme til bildespesialen.

Kramgoda tilbud

Ingen messe uten tilbud - og her er det atskillige tusenlapper å spare for den prisbevisste. Vel og merke, om du allerede har planer om å gå til nyanskaffelser. En rekke av utstillingsmodellene var priset med meget gode rabatter - og er du god til å prute kan det hende du klarer å forhandle deg frem til enda hyggeligere priser.

Landsdekkende

Gjør din bolig bedre-messen er Norges største landsdekkende arrangør av boligmesser. Fra Alta i nord til Kristiansand i sør - denne messen er et møtepunkt for lokale, såvel som nasjonale leverandører og produsenter. Hva som blir stilt ut og vist vil derfor variere noe fra messe til messe.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer