Mestere i boligstyling

Nylig ble det avholdt en konkurranse i boligstyling i Oslo. Se bilder fra vinnerleilighetene.

Stue stylet av Interior Design AS i forbindelse med en boligstyling-konkurranse nylig avholdt i Oslo. Foto: Garanti Eiendomsmegling. Foto: Foto: Garanti Eiendomsmegling
Stue stylet av Interior Design AS i forbindelse med en boligstyling-konkurranse nylig avholdt i Oslo. Foto: Garanti Eiendomsmegling. Foto: Foto: Garanti Eiendomsmegling Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Som en del av markedsføringen av boligprosjektet Wessel Studio i Oslo, inviterte Boligbyggelaget Usbl til konkurranse i styling av studioleiligheter.

Ti stylistbyråer ble spesielt invitert til å delta, noe som resulterte i ti leiligheter med helt forskjellig styling.

Nå er vinnerne kåret, og her kan du selv ta deg en titt inn i leilighetene:

Folkets favoritt - Interior Deal AS

Best ifølge fagjuryen - Kreativ Bolig AS

For folk flest

Publikum fikk stemme frem sin favoritt på visningene, og på internett, hvor det var lagt ut bilder. Interiørkonsulent og boligstylist Hilde Josdal og interiørdesigner Therese Knutsen i Interior Deal AS gikk av med seieren her. De fikk hele 39 prosent av stemmene. Til sammenligning fikk stylistbyrået som kom på andreplass kun 13 prosent av stemmene.

Hilde Josdal og Therese Knutsen fikk flest stemmer av publikum i boligstyling-konkurransen. Foto: Garanti Eiendomsmegling. Foto: Foto: Garanti Eiendomsmegling
Hilde Josdal og Therese Knutsen fikk flest stemmer av publikum i boligstyling-konkurransen. Foto: Garanti Eiendomsmegling. Foto: Foto: Garanti Eiendomsmegling Vis mer- Vi prøvde å få til noe som et bredt publikum kunne kjenne seg igjen i og like. Det handler om smak og behag. Vi stylet leiligheten med tanke på å treffe "mannen i gata", noe det altså ser ut til at vi klarte, sier Hilde Josdal.

Fargene og gjenstandene

Hun tror det blant annet var de nøytrale fargene og de innbydende gjenstandene som gjorde at Interior Deals leilighet ble folkets favoritt.

Fire fantastiske hjem
Stilen beskriver hun som enkel, men likevel delikat og litt pyntet. Oversiktelig med rene linjer.

Camilla Moen Johnsen og Hanne Elise Bugge i Kreativ Bolig AS vant fagjuryens pris i boligstyling-konkurransen. Foto: Garanti Eiendomsmegling. Foto: Foto: Garanti Eiendomsmegling
Camilla Moen Johnsen og Hanne Elise Bugge i Kreativ Bolig AS vant fagjuryens pris i boligstyling-konkurransen. Foto: Garanti Eiendomsmegling. Foto: Foto: Garanti Eiendomsmegling Vis mer

- Leiligheten i seg selv er preget av store, kalde flater. Vi la derfor vekt på å gjøre den mer lun og koselig, legger hun til.

Modig fargevalg

Det ble også delt ut en fagpris, som gikk til interiørstylistene Camilla Moen Johnsen og Hanne Elise Bugge i Kreativ Bolig AS. I fagjuryens bedømmelse får de ros for å ha våget å bruke utradisjonelle, innbydende farger som appellerer til lengselen etter vår. De har klart å skape en atmosfære som appellerer til ulike aldersgrupper og begge kjønn uten å være påtvingende i forhold til stil.

Se verdens dyreste leilighet

I alt kom cirka 500 personer på boligprosjektets visninger. 374 stemte på nettsiden og 187 la igjen sin stemme på visning.

Boligprosjektet Wessel Studio i Oslo retter seg mot unge voksne i alderen 25 til 44 år. 37 av 58 leiligheter er solgt i 1. og 2. byggetrinn. Leilighetene har fra ett til tre rom, og de som ble stylet i konkurransen var treroms-leiligheter på 85 kvadratmeter.


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer