Mestere i boligstyling

Nylig ble det avholdt en konkurranse i boligstyling i Oslo. Se bilder fra vinnerleilighetene.

Stue stylet av Interior Design AS i forbindelse med en boligstyling-konkurranse nylig avholdt i Oslo. Foto: Garanti Eiendomsmegling. Foto: Foto: Garanti Eiendomsmegling
Stue stylet av Interior Design AS i forbindelse med en boligstyling-konkurranse nylig avholdt i Oslo. Foto: Garanti Eiendomsmegling. Foto: Foto: Garanti Eiendomsmegling Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Som en del av markedsføringen av boligprosjektet Wessel Studio i Oslo, inviterte Boligbyggelaget Usbl til konkurranse i styling av studioleiligheter.

Ti stylistbyråer ble spesielt invitert til å delta, noe som resulterte i ti leiligheter med helt forskjellig styling.

Nå er vinnerne kåret, og her kan du selv ta deg en titt inn i leilighetene:

Folkets favoritt - Interior Deal AS

Best ifølge fagjuryen - Kreativ Bolig AS

For folk flest

Publikum fikk stemme frem sin favoritt på visningene, og på internett, hvor det var lagt ut bilder. Interiørkonsulent og boligstylist Hilde Josdal og interiørdesigner Therese Knutsen i Interior Deal AS gikk av med seieren her. De fikk hele 39 prosent av stemmene. Til sammenligning fikk stylistbyrået som kom på andreplass kun 13 prosent av stemmene.

- Vi prøvde å få til noe som et bredt publikum kunne kjenne seg igjen i og like. Det handler om smak og behag. Vi stylet leiligheten med tanke på å treffe "mannen i gata", noe det altså ser ut til at vi klarte, sier Hilde Josdal.

Fargene og gjenstandene

Hun tror det blant annet var de nøytrale fargene og de innbydende gjenstandene som gjorde at Interior Deals leilighet ble folkets favoritt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer