Millionkåker på landet

BOLIG: Urbane sjeler må betale. Skal du handle bolig, er det gøy på landet.

Publisert

Greit nok at du må betale uforholdsmessig mye mer for ett krypinn vest for elva i Oslo, enn på Østkanten. Men sammenligner du boligprisene på tjukkeste landsbygda med prisene i byen, blir kontrastene ekstra slående. Se bare hvor langt du kommer med en million på bygda:

Buskerud

På Stenseth i Buskerud selges en ny enebolig til 1.170.000 kroner. (Se bildet.) Selv om du ikke finner noen kaffebar i nærheten, er det kort vei til skole og kolonialforretning.

Tilhørende tomt er på rundt 400 kvm. Huset er moderne, med stue med utgang til balkong, parkett, kjøkken i syrebeiset furu og sentralstøvesuger.

Østfold

For 6.500 kroner pr. kvadratmeter, tilsammen 950.000 kroner, kan du bli eier av denne eneboligen på Skiptvet i Østfold. Boligen ble bygd i 1990, og en tomt på nesten ett mål hører til.

Huset ligger rundt tre kilometer fra Skiptvet sentrum, og 500 meter fra Glomma. Boligen har tre soverom, loftsstue, dagligstue med peis og utgang til terrasse og stort kjøkken.

Fagernes i Oppland

Bare få minutters gange fra Fagernes sentrum i Oppland fylke ligger denne eneboligen som skal selges. Prisantydning: 975.000 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer