Mini cupcakes og Whoopie pies fra Regal

Vi har prøvebakt og prøvesmakt.

Er du klar for årets største daglivareslipp? Vi har testet to av nyhetene for deg.  Foto: Produsentene/DinSide
Er du klar for årets største daglivareslipp? Vi har testet to av nyhetene for deg. Foto: Produsentene/DinSide Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne og neste uke slippes tusenvis av nye matvarer i butikkene. Mange av dem er gamle produkter i ny innpakning, noen er nye smaker eller forbedringer av allerede eksisterende produkter, og noen er splitter nye.

Vi har smakt på noen av dem, og vi startet med å prøvebake to nye kakemikser fra Regal. Blir det en salgsuksess? Eller er dette produkter som vil fases stille ut, når første produksjon er solgt ut? Vi har prøvebakt og prøvesmakt, her er vår dom.

Mini cupcakes

Hva: Kakemiks, lager små minimuffins med sjokoladesmak og smørkrem med karamellsmak og fløtekaramellstrøssel. Tørrblanding til både muffins og smørkrem, samt små muffinsformer og fløtekaramellstrø. Du må tilsette vann, olje og smør og steke selv. Vi savner sprøytepose til kremen, engangsvarianter kunne godt fulgt med.

Produsent: Regal

Slik gjorde vi: Boksen inneholder tre poser, tørrmiks til muffinsrøre og til glasur, samt karamellstrø. I tillegg er det små fløtekaramellkuler til å strø over. Du rører enkelt sammen, og de små kakene hever og steker fint. Smørkremen var noe tykk, og litt vanskelig å håndtere med Decomax-sprøyten vår, og sprøyteposen sprakk. Vi anbefaler at du tilsetter noe mer vann enn det som står på pakken, så er det enklere å få til glasuren slik det er avbildet på pakken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer