Mini-vaskemaskin som får plass overalt

Dette må være noe hvis du er på tur, eller ikke har plass til vanlig vaskemaskin i boligen.

Med denne går håndvasken lettere. Foto: StoreBound
Med denne går håndvasken lettere. Foto: StoreBound Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skal du på hyttetur til et sted du ikke får vasket klær? Eller kanskje sommeren tilbringes i campingvogn? Eller på seilbåt? Eller har du ikke plass til vaskemaskin hjemme?

En forvokst salatslynge

Da er kanskje The Laundry Pod noe for deg? Dette er en mini-vaskemaskin som opereres ved håndkraft. Den kan faktisk minne om en litt stor salatslynge. Og det er faktisk salatslyngen som har vært inspirasjonen; et produkt flere kvinner visstnok har brukt til å vaske undertøy som ikke tåler maskinvask.

The Laundry Pod fungerer på følgende vis:

Putt opptil seks plagg i maskinen, og fyll opp halvveis med varmt vann (tilpass temperaturen etter plaggene du skal vaske). Ha i litt vaskemiddel, sett på lokket, og sveiv håndtaket rolig rundt i 2-3 minutter.

Vaskemaskinen som vasker rent med kaldt vann

Når det er gjort, åpner du ventilen nederst og lar såpevannet renne ut. Så fyller du maskinen halvveis med vann igjen, setter på lokket, og sveiver i noen minutter til. Slik får du skylt såpen ut av plaggene. Åpne ventilen og la vannet renne ut. Når det begynner å bli tomt, sveiver du så kjapt du kan for å sentrifugere ut mest mulig vann. Du kan godt gjenta denne prosessen et par ganger for å være sikker på at all såpe er borte fra klærne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer