MINITEST: Ciso hagesaks på batteri

Sliten i hendene av all klippinga?

Publisert
Sist oppdatert

Når våren kommer og du har noen få uker på deg til å klippe til busker og planter før de springer ut - da kan det bli litt i overkant. Den gamle greinsaksa er kanskje både rusten og sløv, og du blir fort sliten i hendene. Det burde da være en lettere måte å gjøre dette på?

Verktøy av alle slag har fått en kraftig innsprøytning med ny lithium-basert batteriteknologi. Batteriene er mindre, lettere, lader raskere, varer lengre og gir full kraft hele veien. Dessuten er selv-utladningen helt minimal, slik at du bare fortsetter der du slapp, du må ikke lenger lade hver eneste gang du skal bruke verktøyet fordi batteriet har mistet futten i mellomtiden.

Lithiumbatterier finner vi nå i alt fra radiostyrt hobbyutstyr til bærbare datamaskiner og mobiler, og verktøybransjen har nå lansert en rekke nye små og store verktøy som med tidligere batteriløsninger ikke har kunnet være praktiske.

Bosch Ciso

Den batteridrevne sekatøren Ciso er et typisk eksempel på et slikt nytt verktøy. Den er oppgitt å klare opptil 500 klippinger av grener på 9 millimeter. Men den har også ekstra krefter og klarer grener med diameter opptil 14 mm.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer