Møblene tv-en din vil elske

Tida med kjipe hjemmekino-møbler er over, nå skal det være smart og enkelt.

Luxor 2000-benken fra Jahnke & Elac er rett og slett massiv (plass til 42" TV inni), og krever nok en stor stue for å komme til sin rett.
Luxor 2000-benken fra Jahnke & Elac er rett og slett massiv (plass til 42" TV inni), og krever nok en stor stue for å komme til sin rett. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det massive inntoget av flate og linjelekre tv-er i norske hjem til tross, de fleste av oss har fortsatt tv-en plassert oppå den samme triste tv-benken vi brukte når tv-en var over meteren dyp.

Men sånn trenger det selvsagt ikke å være, og i dag viser vi deg de nyeste hifi-møblene som ble vist fram på årets største hjemmekinomesse.

Smart og fargesterkt

Møblene tv-en din vil elske

- Det er mye tøffe farger og materialer i år, sa Lisa Thomas fra Erard, da vi møtte henne på messegulvet. I tillegg er det ikke til å legge skjul på at stadig flere produsenter trekker fram miljøaspektet som et salgsargument.

- Selv er vi f.eks. svært fornøyd med vår Whoopee-serie (se i bildespesialen for eksempler), som ikke bare kommer i utallige tøffe fargekombinasjoner, men som også er laget av 100% resirkulerbart materiale. Disse bordene kommer også flatpakket og settes sammen uten skruer, perfekt for oss som selger via nett i Norge.

- Vi kan også tilby strømsparing via en enkelt knapp, avslutter Lisa Thomas før hun ivrig demonstrerer bryteren som kutter strømmen til produktene som er koblet til - og dermed reduserer standby-forbruket.

Trykk på bildespesialen under for å se bilder fra messe, eller se video nederst!


Men Erard var selvfølgelig ikke alene, også Vogels som feirer 35-års jubileum i år hadde en stor stand på IFA-messen.

Enkelt

- Trenden er at folk vil ha det enkelt og stilrent, sier Christina Green fra Vogels. Det betyr at synlige kabelføringer er fy-fy, og at tv-benker med full fjernstyring bare blir mer og mer populært.

Mens tv-benkene før bare kunne vris fra side til side, så skal de nå også kunne senkes og heves, fortsatte Green. Enkelte av modellene har også en memory-funksjon, som gjør at den husker innstillingene du har gjort.

Praktisk når mor og far skifter plass i sofaen, med andre ord - og du ser hvordan det fungerer i videoen under:


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer