Morgendagens hvitevarer

Designstudenter fra hele verden har fått i oppdrag å tegne morgendagens hvitevarer. Her er resultatene.

Denne brødristeren kan mer enn å varme opp brødskiva, den brenner inn motiver på maten. Hva med et bilde av mor på matpakka? Foto: Kim Jansson
Denne brødristeren kan mer enn å varme opp brødskiva, den brenner inn motiver på maten. Hva med et bilde av mor på matpakka? Foto: Kim Jansson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

ZÜRICH: For kort tid tilbake gikk designkonkurransen Design Lab av stabelen i Sveits. Der viste unge designstudenter frem husholdningsprodukter som de mener burde få plass i hjemmet om noen få år.

Se bilder av alle produktene nederst!

Som DinSide tidligere har skrevet, var det østerrikeren Stefan Bushberger med oppfinnelsen Flatshare som stakk av med førsteplassen i konkurransen. Flatshare er et kjøleskap som ser ut som legoklosser stablet oppå hverandre. Kjøleskapet er spesielt laget med tanke på bofelleskap, der hver og en beboer skal ha sin egen, lille kjøleskapsboks.

Les mer om kjøleskapet her

- Skuffende av Norge

DinSide var på plass da designkonkurransen ble lansert i Norge tidligere i år. Målet var å få en flust av norske bidrag til den internasjonale finalen i Sveits.

Slik gikk det ikke. Bare tre bidrag kom inn, og ingen av dem fikk plass blant finalebidragene.

- For å være ærlig, er jeg litt skuffet over hvor få norske bidrag vi fikk inn. Jeg trodde det skulle komme inn betydelig flere. Jeg har sett noen av dem, men jeg kan ikke si at noen av dem la igjen et kjempeinntrykk, sier jurysjef og global designsjef i Electrolux, Henrik Otto.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer