Møt Plug Book

For deg som er lei av kabelrot og stygge skjøteledninger.

To stikkontakter, to USB-innganger, 3 meter skjøteledning og automatisk ledningsopptrekk. Alt kamuflert i det som ser ut som en bok. Foto: Produsent
To stikkontakter, to USB-innganger, 3 meter skjøteledning og automatisk ledningsopptrekk. Alt kamuflert i det som ser ut som en bok. Foto: Produsent Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Plug Book er en perfekt kombinasjon av lader og skjøteledning, spesielt laget for deg som bor i en liten leilighet, sier Dave Hakkens til DinSide.

For der andre skjøteledninger ligger irriterende synlig framme, eller er litt for godt gjemt når du trenger dem, er Plub Book annerledes: Den skal nemlig stå fremme.

Siden designet minner om en bok, er altså tanken at den skal stå godt skjult, men samtidig lett tilgjengelig i bokhylla når den ikke er i bruk.

Men hva er det egentlig?

Selve produktet består av to stikk-kontakter og to USB-porter for lading av mobiler eller nettbrett.

Den innebygde strømkabelen er forøvrig på tre meter, og trekkes ganske enkelt ut av Plug Booken når den skal brukes. Når du er ferdig er det bare å trykke på knappen på baksiden, så ruller den seg inn igjen på samme måte som støvsugerledningen din.

Men ikke tro oss, se heller videoen, så skjønner du kjapt hva vi mener:

Kickstarter

Antatt pris skal bli i underkant av 30 dollar eksklusiv frakt, men foreløpig har ikke Plug Book blitt satt i produksjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer