Møt Plug Book

For deg som er lei av kabelrot og stygge skjøteledninger.

To stikkontakter, to USB-innganger, 3 meter skjøteledning og automatisk ledningsopptrekk. Alt kamuflert i det som ser ut som en bok. Foto: Produsent
To stikkontakter, to USB-innganger, 3 meter skjøteledning og automatisk ledningsopptrekk. Alt kamuflert i det som ser ut som en bok. Foto: Produsent Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Plug Book er en perfekt kombinasjon av lader og skjøteledning, spesielt laget for deg som bor i en liten leilighet, sier Dave Hakkens til DinSide.

For der andre skjøteledninger ligger irriterende synlig framme, eller er litt for godt gjemt når du trenger dem, er Plub Book annerledes: Den skal nemlig stå fremme.

Siden designet minner om en bok, er altså tanken at den skal stå godt skjult, men samtidig lett tilgjengelig i bokhylla når den ikke er i bruk.

Men hva er det egentlig?

Selve produktet består av to stikk-kontakter og to USB-porter for lading av mobiler eller nettbrett.

Den innebygde strømkabelen er forøvrig på tre meter, og trekkes ganske enkelt ut av Plug Booken når den skal brukes. Når du er ferdig er det bare å trykke på knappen på baksiden, så ruller den seg inn igjen på samme måte som støvsugerledningen din.

Men ikke tro oss, se heller videoen, så skjønner du kjapt hva vi mener:

Kickstarter

Antatt pris skal bli i underkant av 30 dollar eksklusiv frakt, men foreløpig har ikke Plug Book blitt satt i produksjon.

Produktet ligger imidlertid på det fabelaktige nettstedet Kickstarter, som kort fortalt er en nettside laget for å gi entreprenører muligheten til å få finansiert et prosjekt.

Kickstarter er altså en slags crowdsourcing-tjeneste der gründere med gode idéer kan presentere prosjektet og samle inn penger, hvorpå brukerne kan love prosjektet en gitt sum dersom totalsummen oppnås.

Stiller du opp som bidragsyter får du normalt også en liten påskjønnelse i ettertid. I dette tilfellet får du for eksempel 10 dollar i rabatt og gratis frakt om du bidrar med 20 dollar.

Bidrar du med 25 dollar eller mer, kan du blant annet velge i andre farger, eller få deluxe-utgaver av Play Book. Vil du støtte Dave Hakkens Play Book kan du gjøre det direkte her.

Se også: Andre spennende Kickstarterprosjekter omtalt på DinSide.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer