Rengjøre med brødskive

Muligens verdens sprøeste vasketips

Dette er vaskemetoden du sannsynligvis ikke har hørt om før. Vi testet den!

BRUK BRØD: Det finnes mange ingredienser fra kjøkkenet som kan brukes til rengjøring, for eksempel eddik, bakepulver, natron og sitron. Men visste du at også brød kan funke på noen problemer? Sjekk hvordan vi testet brødtriksene i artikkelen under. Foto: Linn Merete Rognø.
BRUK BRØD: Det finnes mange ingredienser fra kjøkkenet som kan brukes til rengjøring, for eksempel eddik, bakepulver, natron og sitron. Men visste du at også brød kan funke på noen problemer? Sjekk hvordan vi testet brødtriksene i artikkelen under. Foto: Linn Merete Rognø. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange planlegger hjemmeferie i år, og da har man endelig tid til å gjøre ordentlig rent i heimen. Nettet bugner over at de merkeligste rengjøringstipsene, og vi har mange ganger latt oss friste til å prøve flere av dem opp igjennom årene. Det artige er at flere av de typiske kjerringrådene faktisk virker.

Sjekk for eksempel:

... hvordan det gikk da vi vasket den skitne ovnen med sitron

...hva som skjedde da vi rengjorde platetoppen med bakepulver

...hvordan vi ble kvitt stearin fra duken

...hvorfor vi tørket over badekaret med neglelakkfjerner

...hvilke måter vi brukte balsam på i huset

Men nå skal du få et rengjøringstips som muligens er det rareste vi har testet. Nemlig brød-trikset.

Bruk brød med gluten

I disse lavkarbotider er det flere som dropper å ha brød i hus, men om du ikke vil spise brød, kan alternativet være å bruke det som et rengjøringsverktøy. Nei, vi anbefaler selvsagt ikke å kjøpe et brød bare for å vaske med det - dette tipset kan heller være artig å teste ut hvis du likevel har liggende noen dager gamle brødskiver som ikke lenger er så fristende å spise.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer