Multimedie-show i bilen

Flatskjerm og DVD-spiller i bilen er fremdeles ikke hverdagskost, men med større utvalg går også prisene i riktig retning. I dag kaster vi blikket på Panasonics produktserie, som blant annet frister med en 9'' skjerm med innebygget DVD-spiller.

Publisert
Sist oppdatert

''Hvorfor nøye seg med mindre underholdning i bilen enn det man har hjemme?'' Det er altså dette som er parolen til Panasonic når de lanserer sitt nye sortiment av bilstereo- og multimedieprodukter både for de i for- og baksetet.

Personlig display

Panasonic sier selv at de fortsatt prioriterer at brukeren skal kunne tilpasse utstyret etter sin egen smak.

For eksempel at man kan justere fargen på displayet i opp til 10.000 ulike nyanser, eller at man skal kunne laste opp egne private stillbilder og filmsnutter som kan vises i bilstereoens display.

Trykk her for bilder og priser på Panasonic-modellene.

Stor skjerm

Mens mange av konkurrentene holder seg til skjermer i størrelsen 6- og 7-tommer, klinker Panasonic til med en ny takmontert 9''-skjerm. Dette skal gi 35 % større bildeflate enn man får på en 7''-skjerm, og modellen vil også ha en innebygd DVD-spiller.

Andre nyheter er bilstereo med fargeskjerm og et kraftig Circle Surround-system på 280 watt.

- Vår nye satsing består ikke bare av ett, men av en mengde nye kreative produkter som sørger for komfort, nytte og underholdning på bilturen, skryter produktsjef Jonas Eriksson.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer