Multimedie-show i bilen

Flatskjerm og DVD-spiller i bilen er fremdeles ikke hverdagskost, men med større utvalg går også prisene i riktig retning. I dag kaster vi blikket på Panasonics produktserie, som blant annet frister med en 9'' skjerm med innebygget DVD-spiller.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]
Multimedie-show i bilen

''Hvorfor nøye seg med mindre underholdning i bilen enn det man har hjemme?''

Det er altså dette som er parolen til Panasonic når de lanserer sitt nye sortiment av bilstereo- og multimedieprodukter både for de i for- og baksetet.

Personlig display

Panasonic sier selv at de fortsatt prioriterer at brukeren skal kunne tilpasse utstyret etter sin egen smak.

For eksempel at man kan justere fargen på displayet i opp til 10.000 ulike nyanser, eller at man skal kunne laste opp egne private stillbilder og filmsnutter som kan vises i bilstereoens display.

Trykk her for bilder og priser på Panasonic-modellene.

Stor skjerm


Mens mange av konkurrentene holder seg til skjermer i størrelsen 6- og 7-tommer, klinker Panasonic til med en ny takmontert 9''-skjerm. Dette skal gi 35 % større bildeflate enn man får på en 7''-skjerm, og modellen vil også ha en innebygd DVD-spiller.

Andre nyheter er bilstereo med fargeskjerm og et kraftig Circle Surround-system på 280 watt.

- Vår nye satsing består ikke bare av ett, men av en mengde nye kreative produkter som sørger for komfort, nytte og underholdning på bilturen, skryter produktsjef Jonas Eriksson.

- For eksempel kan barna i baksetet se på film eller spille spill på den 9'' store takskjermen med innebygd DVD-spiller, mens foreldrene foran fortsetter å høre på yndlingsmusikken sin. Målet vårt er egentlig enkelt, sier Eriksson; vi vil gjøre det morsommere både å kjøre bil og å være passasjer.

Trykk her for bilder og priser på Panasonic-modellene

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer