Mye billigere i Sverige

31 av 35 Ikea-produkter er billigst i Sverige.

Denne tv/oppbevaringsløsningen koster 4.739 norske kroner på Ikea i Norge og 4.526 svenske kroner i Sverige - du kan altså spare 1.034 norske kroner på å kjøpe denne i Sverige. Foto: Ikea/montasje
Denne tv/oppbevaringsløsningen koster 4.739 norske kroner på Ikea i Norge og 4.526 svenske kroner i Sverige - du kan altså spare 1.034 norske kroner på å kjøpe denne i Sverige. Foto: Ikea/montasje Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har sjekket prisene på til sammen 35 produkter hos Ikea Norge og Ikea Sverige. 31 av produktene er rimeligst i Sverige, når vi har omregnet de svenske prisene til norske kroner. Men det er stor forskjell på hvor mange kroner du sparer: Det spenner fra 23 norske kroner i svensk favør for en Antilop barnestol , til hele 1.923 kroner å spare for et skuffekjøleskap.

Du kan se alle prisene i tabellen nederst i artikkelen.

HTH gjør-det-selv vs. Ikea - se hvem som er billigst

Har du gjort gode svenskekjøp? Tips andre i debatten nedenfor.

Her sparer du mest

Som du kan se av tabellen nedenfor, er det store forskjeller på gevinsten ved å legge Ikea-shoppingen til Sverige kontra å handle i Norge. Fire av de fem produktene med størst prisforskjell mellom norske og svenske Ikea, er kjøkkenprodukter:

Nutid BC154, skuffekjøleskap 2 skuffer: Du sparer 1923 norske kroner på å kjøpe denne i Sverige fremfor i Norge.Nutid HCI42 keramisk platetopp: Spar 1120 norske kronerNutid DW60 oppvaskmaskin: Spar 1115 norske kronerNutid HI540 ventilatorhette: Spar 1042 norske kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer