Nå åpner Norges første HD-kanal

Endelig starter moroa.

Endelig får du se den i HD - helt gratis. Foto: HBO
Endelig får du se den i HD - helt gratis. Foto: HBO Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag, 3. oktober, er det klart for Norges første rendyrkete HD-kanal, TV Norge HD. Og ifølge Ingrid Medhus, pressesjef i TVNorge er alt klappet og klart for premièren.

- TVNorge HD vil sende akkurat de samme programmene som TVNorge, forklarer Medhus. - Men kvaliteten vil selvsagt bli bedre. Alle programmer som sendes i HD vil vises i HD; men også de andre programmene vil få noe bedre kvalitet.

Det er foreløpig kun innkjøpte serier som sendes i den rene HD-kvaliteten. Så tidspunktet du bør merke deg, er 20.30. Da kommer nemlig en britisk naturdokumentar fra arktiske Canada med Nigel Marvens.

HD-signalene vil fortsette å rulle ut resten av kvelden, kun avbrutt av TVNorges egenproduserte program som Aktuelt og Været. Andre godbiter som står på sendeplanen i morgen med HD-signaler er CSI, Rome og The Big Bang Series.

Alt om hjemmekino på DinSide

Hvem får se?

Det er imidlertid ikke alle forunt å kunne være med på HD-festen helt ennå. Er du Get, RikstTV eller Viasat-kunde kan du glemme den nye HD-kanalen. TVNorge har inngått et kommersielt samarbeid med Canal Digital, så det er kun de som er Canal Digital-kunder som kan få inn kanalen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer