Nå åpner Norges første HD-kanal

Endelig starter moroa.

Endelig får du se den i HD - helt gratis. Foto: HBO
Endelig får du se den i HD - helt gratis. Foto: HBO Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag, 3. oktober, er det klart for Norges første rendyrkete HD-kanal, TV Norge HD. Og ifølge Ingrid Medhus, pressesjef i TVNorge er alt klappet og klart for premièren.

- TVNorge HD vil sende akkurat de samme programmene som TVNorge, forklarer Medhus. - Men kvaliteten vil selvsagt bli bedre. Alle programmer som sendes i HD vil vises i HD; men også de andre programmene vil få noe bedre kvalitet.

Det er foreløpig kun innkjøpte serier som sendes i den rene HD-kvaliteten. Så tidspunktet du bør merke deg, er 20.30. Da kommer nemlig en britisk naturdokumentar fra arktiske Canada med Nigel Marvens.

HD-signalene vil fortsette å rulle ut resten av kvelden, kun avbrutt av TVNorges egenproduserte program som Aktuelt og Været. Andre godbiter som står på sendeplanen i morgen med HD-signaler er CSI, Rome og The Big Bang Series.

Alt om hjemmekino på DinSide

Hvem får se?

Det er imidlertid ikke alle forunt å kunne være med på HD-festen helt ennå. Er du Get, RikstTV eller Viasat-kunde kan du glemme den nye HD-kanalen. TVNorge har inngått et kommersielt samarbeid med Canal Digital, så det er kun de som er Canal Digital-kunder som kan få inn kanalen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.