Nespresso lanserer nytt kaffesystem

Nå blir det endelig mulig å få en stor kopp Nespresso-kaffe

Men kapslene vil koste deg mer.

NYE KAPSLER: Nespressos nye kaffekapsler kommer i forskjellige størrelser, alt fra en liten espresso til en skikkelig stor kopp på over 4 desiliter. Foto: Produsenten
NYE KAPSLER: Nespressos nye kaffekapsler kommer i forskjellige størrelser, alt fra en liten espresso til en skikkelig stor kopp på over 4 desiliter. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert

For ti år siden var kapselkaffe det hotte blant norske kaffedrikkere. Aldri hadde det vært enklere å brygge seg én kopp kaffe om morgenen, og så mye raskere enn å måtte styre med den gode, gamle kaffetrakteren med filter.

Men for noen år siden viste det seg at nordmenn ville trakte kaffen sin igjen. I 2013 så man en økning salget av kaffetraktere, viste tall fra Elektronikkbransjen.

- I sosiale settinger er ikke kapselmaskiner veldig praktiske. Når man skal lage kaffe til seks til åtte personer er det tungvint å måtte brygge kopp etter kopp til alle gjestene, sa Jan Røsholm til Dinside den gangen.

Samtidig var salget av kapselkaffemaskiner nedadgående, om enn ikke voldsomt. Og den trenden ser ut til å ha fortsatt.

Nytt kaffesystem

Nå lanserer imidlertid Nespresso et nytt kaffesystem som tar sikte på å møte nordmenns krav om å ville ha en stor kopp svart kaffe om morgenen.

Nespresso Vertuo er navnet på det nye systemet, som brygger kaffe på en ny måte med en ny type kaffekapsel, som nå også kommer i forskjellige størrelser.

Er du kjent med Nespresso-kaffe fra før, vet du kanskje at det kun har vært én størrelse på selve kapselen. Så har du kunnet velge forskjellige kaffetyper på selve kaffemaskinen, typisk «ristretto» på 25 ml, «espresso» på 40 ml og «lungo» på 110 ml.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer