Nå blir kjøkkenkranen digital

En aldri så liten kranrevolusjon fra Dornbracht.

Perfekt temperert vann fra kranen kan for eksempel brukes når du skal holde sjokolade smeltet i vannbad.  Foto: Dornbracht
Perfekt temperert vann fra kranen kan for eksempel brukes når du skal holde sjokolade smeltet i vannbad. Foto: Dornbracht Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med Dornbrachts nye eUnit kan du enkelt kontrollere både mengde og temperatur. Nå skal det sies at eUnit strengt tatt ikke er en egen kran, men et tilvalg når du kjøper en kran fra Dornbrachts Tara Ultra, Elio eller Lot-serie.

Det består av en liten boks med et spesialdesignet basekort, et lite LED kontrollpanel og en fotsensor, som lar deg skru vannet av og på med foten, om du har hendene fulle. Du kan aktivere temperatur, fotsensor og stille inn temperatur og vannmengde på kontrollpanelet. I tillegg kan du selvfølgelig bruke kranen på ordinær måte.

eUnit Kitchen plasseres i skapet under vasken, kobles på kran med hjelp av rørlegger - men ellers skal det være plug & play. Du trenger altså ikke elektriker, selve boksen må du bare koble til strøm via en stikkontakt.

Drypper kranen? Slik fikser du det

Krannytt

Det er begrenset hvor mye nytt man kan gjøre med hjulet. Det virker greit slik det er, selv om noen greier å fornye også dette. Det er noe større spillerom når det kommer til kraner og armatur på kjøkkenet, men det er fortsatt langt mellom nyhetene. Likevel har det vært en viss utvikling de siste 100 årene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer