Nå får du boblevann fra kjøleskapet

Samsungs nye kjøleskap har integrert SodaStream i døren.

Gasspatronen tar opp noe plass på innsiden: den er bygget inn i døren til venstre. Foto: Per Ervland
Gasspatronen tar opp noe plass på innsiden: den er bygget inn i døren til venstre. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den koreanske elektronikkprodusenten Samsung satser sterkt på hvitevarer, og viste frem en aldri så liten nyhet som skilte seg ut i mengden på verdens største hjemmeelektronikkmesse i helgen: Kjøleskap med integrert SodaStream-maskin.

Er man glad i bobler i vannet, men imot å kjøpe flaskevann, er det genialt med en SodaStream-maskin. Men for mange blir det bare enda en dings på kjøkkenbenken, og når noe først havner i kjøkkenskuffen eller -skapet, ja, da blir det gjerne stående der.

Samsung har integrert SodaStream-maskinen i døren på sitt nye kombiskap - slik at du i tillegg til å få iskaldt vann eller is kan få sprudlevann av vanndispenseren. Du kan selv regulere til en viss grad hvor mye bobler - du vil ha, fra lett perlende til ganske kraftig, omtrent på Farris-nivå.

Se flere bilder:

NB! Har du lyst på kjøleskap med vanndispenser, husk at det er påbudt med lekkasjesikring om du velger en variant som er koblet til kranen - noe dette skapet er, i likhet med Samsungs andre kjøleskap med vanndispenser. En rimelig variant, er dryppbrettsom alle burde ha under hvitevarer som ikke er på våtrom.

Kjøleskapet vil lanseres på det norske markedet i løpet av første halvår 2014. Pris er ennå ikke avklart.

Følg oss på IFA 2013

Denne helgen går en verdens viktigste messer for forbrukereketronikk av staben i Berlin. IFA-messen viser frem det siste nye av alt fra hvitevarer og kjøkkenutstyr til TV-er, hi-fi-anlegg og nettbrett. DinSide er på plass, og vil fortløpende dele nyheter med deg.

Du kan selvfølgelig følge oss her på DinSide - på Facebook - og ikke minst på Instagram.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer