Nå får du døgnåpen Jernia

Norges største jernvarehandelkjede lanserte nettbutikk i dag.

Alltid åpent: Nå kan du handle fra Jernia hele døgnet.  Foto: Jernia.no
Alltid åpent: Nå kan du handle fra Jernia hele døgnet. Foto: Jernia.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I september annonserte Jernia at de ville lansere en nettbutikk i god tid før julehandelen. I dag er nettbutikken åpen for første gang. Nettbutikken lanseres i samarbeid med Komplett ASA, som også eier 51 prosent av den nye nettbutikken.

Det har nok ikke vært et dårlig valg. Komplett.no ble kåret til DinSide-lesernes nettfavoritt tidligere i år, mer enn tusen stemmer, og hele tredve prosent, foran nærmeste konkurrent, søsterselskapet MPX.no.

- Jernia er en solid aktør i det norske markedet, og produktene vi tilbyr egner seg godt til å handle på nettet, sier Ole Martin Evensmo, butikksjef i Jernia.no.

Tidspunktet for lanseringen er timet i forhold til julehandelen, og Evensmo håper at Jernia.no skal få sin del av netthandelskaken.

- Nå starter julesalget, og vi vet at stadig flere nordmenn gjør julehandelen hjemme fra sofaen. Nordmenn er blant de ivrigste netthandlerne i Skandinavia.

- Jernia.no vil være et godt supplement til våre fysiske butikker. Vi vet at nordmenn er i handlemodus både på kveldstid og søndager. Vi ønsker å gi kundene gode valg gjennom våre fysiske butikker og tilstedeværelse på nettet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer