Nå får du glitrende fugemasse

Det er ingen som har bestemt at fugemasse skal være grå eller hvit.

Kerapoxy Design fugemasse kommer i 15 farger som kan blandes med sølv- eller gullglitter for en glitrende effekt. Foto: Mapei/DinSide
Kerapoxy Design fugemasse kommer i 15 farger som kan blandes med sølv- eller gullglitter for en glitrende effekt. Foto: Mapei/DinSide Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er mange ting å ta stilling til når baderommet skal pusses opp. Når toalettet er plassert, baderomsporselen funnet, størrelse og farge på fliser valgt, og man endelig har funnet ut hvilket armatur man skal ha i dusjen: Hånden i været de som ofrer fugefargen en tanke?

Dette bør du vite om ditt nyoppussete baderom

Sier du ingen ting, får du mest sannsynlig en variant av den lyse, grå fugemassen. Du kan selvfølgelig velge den aktivt også, men vi har mer enn en ørliten anelse om at det sjelden er tilfelle. Unntaksvis ser vi nyoppussete baderom der eierne stolt forteller hvor lenge de måtte lete for å få fatt i hvit eller mørkegrå fugemasse.

Valg av fugemasse i en annen farge enn standardfargen begrunnes gjerne med at fugemassen ikke skal synes så godt. Hvit fugemasse mellom de hvite flisene, for eksempel. Er dette motivasjonen når du skal pusse opp, foreslår vi at du klikker deg videre til neste sak. For glitterfugemassen fra Kerapoxy Design er laget for å synes. Godt.

Se også disse fantastiske flisene. Vi har aldri sett maken!

Fremhever fugene

Her er det nemlig noen som har laget produkter for deg som vil fremheve fugene - eller linjene som lages med fugene. Fugemassen har en transparent effekt, og kommer i 15 ulike farger som du kan blande med gull eller sølv - alt ettersom. Glittereffekten i fugemassen skal komme ekstra godt frem om du bruker den sammen med glassmosaikk. Fargene kan også blandes med hverandre, så her har du mange muligheter. Du må heller ikke blande med glitter, om du synes det blir litt for voldsomt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer