Nå får du passive ferdighus

Systemhus lar deg være med på å bestemme hvordan det skal se ut.

Passivhuset fra Systemhus utnytter takareal, slik at du kan få mest mulig uteareal på tomten. Foto: Systemhus
Passivhuset fra Systemhus utnytter takareal, slik at du kan få mest mulig uteareal på tomten. Foto: Systemhus Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ferdighus, eller typehus, gir mye hus for pengene i forhold til å få en bolig spesialdesignet. Men alle som har vært på boligjakt i ferdighuskatalogene kan nok skrive under på at det ofte mangler det lille ekstra for at huset er ferdig for nettopp dem.

Les også: Nå kan du gjøre kupp på ferdighus

De fleste ferdighusprodusentene kan hjelpe deg å få skreddersydd din egen bolig. Gjerne mot et vederlag. Systemhus lar deg gjøre det selv, på PC-en din, hjemme hos deg selv.

- På hjemmesidene våre er det et lite ikon under bildet på hvert eneste hus, som tar deg til verktøyet. Der kan man innrede, og flytte på alle vegger som man måtte ønske. Man kan man lage illustrasjoner der, og ta med til våre salgskontorer og diskutere nye løsninger utifra egne tegninger, sier Anders Paulsen, markedssjef i Systemhus til DinSide.

- Det går også an å bygge opp hus opp fra scratch, men denne løsningen er med utgangspunkt i våre boliger.

Boligen din skal energimerkes: Hva skjer med verdien?

Kvalitetskontroll

Det er ikke bare for papirenes skyld arkitekter og byggingeninører har flere års høyere utdannelse. Så selv om du fritt kan flytte på vegger og rom på nett, er det ikke sikkert at alle dine endringer vil kunne la seg gjennomføre i praksis. Bærende vegger og konstruksjon er foreløpig ikke merket av i verktøyet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer