Nå får du serieopptak med Altibox

Softwareoppdatering til Altibox' PVR-tjeneste.

Må se det? Nå kan også Altibox' kunder stille inn PVR-dekoderen til å ta opp hver eneste eopsode av Himmelblå. Foto: NRK
Må se det? Nå kan også Altibox' kunder stille inn PVR-dekoderen til å ta opp hver eneste eopsode av Himmelblå. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den digitale TV-revolusjonen er godt i gang, men som de fleste TV-seere nok har fått med seg, går utviklingen litt i rykk og napp.

Da vi prøvde Altibox-dekoderen var dommen klar: En TV-revolusjon som burde skremme vannet av RiksTV og kabel- og parabolTV-leverandørene.

Vi hadde imidlertid et par ting å utsette på dekoderen: Den støttet ikke manuelle timeropptak, altså muligheten for å stille inn opptak til samme tid hver uke, og man kunne heller ikke ta opp fra to HD-kanaler samtidig.

Flere lesere påpekte også i debatten under artikkelen at Altibox manglet mulighet for serieopptak. Men nå, tre kvart år etterpå, får Altibox også denne muligheten.

Hvilken TV-boks har du? Del erfaringer, positive og negative i debatten nederst i artikkelen.

Hvorfor serieopptak?

Poenget med en opptaker er at du skal kunne ta opp programmer når du ikke har anledning til å se på. De fleste opptakere lar deg stille inn manuelt å ta opp fra en bestemt kanal på et gitt tidspunkt hver uke, men hva om serien du vil se blir forskjøvet en halvtime på grunn av OL eller andre ulykker?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer