Endelig:

Nå får Sonos «ordentlig» Spotify-støtte

Og stemmestyring også.

MELDER SEG INN: Allerede i oktober vil Sonos-brukere kunne glede seg over de samme Spotify-funksjonene som de fleste andre produkter har. Og tidlige neste år kommer stemmestyring også. Den lille dingsen i forgrunnen sørger for det. (FOTO: SONOS)
MELDER SEG INN: Allerede i oktober vil Sonos-brukere kunne glede seg over de samme Spotify-funksjonene som de fleste andre produkter har. Og tidlige neste år kommer stemmestyring også. Den lille dingsen i forgrunnen sørger for det. (FOTO: SONOS) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det amerikanske selskapet Sonos er desidert størst i verden når det gjelder trådløs musikk i flere rom.

Men det er én ting de fleste av de etterhvert mange konkurrentene har som Sonos-brukerne har savnet: Ekte støtte for Spotify.

Jovisst kan du høre Spotify via Sonos også i dag. Men da må du altså bruke Sonos egen app, som ikke har alle de smarte funksjonene (spillelister, anbefalinger, deling med andre m.m.) som Spotify-lyttere flest er vant til.

Kommer i oktober

Spotify Connect setter opp en forbindelse mellom høyttaleren og internett så høyttaleren kan strømme musikk fra Spotify direkte. Telefonen blir bare en fjernkontroll. Om du skrur den av, spiller musikken fortsatt.

Sonos vil legge inn Connect i en betaversjon av programvaren deres som kommer i oktober.

Dermed vil brukerne kunne bruke Spotifys egen app for å sende musikk til Sonos-enhetene, uten å gå veien om Sonos egen app.

Det gjelder også gjester som nå vil kunne spille musikk fra egne mobiltelefoner gjennom Sonos-systemet ditt, slik de kanskje er vant til hjemmefra

Sonos støtter en rekke andre musikkstrømmere i tillegg til Spotify. En av dem er Tidal (tidligere norske WiMP). Om man på sikt vil kunne sende musikk fra deres apper og rett inn i Sonos-systemet er foreløpig uklart.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer