Nå har de kommet!

Det er selvsagt katalogene fra Clas og Biltema det er snakk om

Publisert
Sist oppdatert

Hvis vi ser bort fra strengt religiøse hjem, så er nok katalogene fra visse store varehus de som leses mest i løpet av året. I likhet med de religiøse trykksakene leses de ikke fra perm til perm, men brukes for å få idéer, til fordypelse, som trøst og til ren adspredelse, gjerne daglig.

I tillegg til Ikeakatalogen, som vi har en følelse av i første rekke henvender seg til den feminine halvdelen av folket, er det katalogene fra Clas Ohlson og Biltema som rår grunnen i de tusen hjem. Den harde kjerne har selvsagt flere eksemplarer av hver, strategisk henlagt på rommet der man sitter ned i ensomhet, på nattbordet, under stuebordet, i mekkeboden, i bilen, på jobben, i veska og kanskje også noen som ligger og slenger i tillegg.

Nå har både Biltema og Clas Ohlson kommet med vårens og sommerens utgave, og vi har lest så øynene har blitt små og tørre, etter en periode som store og våte.

1400 nyheter

Biltema slår til med et svimlende antall nyheter, fra sykler til tankadapter for båt, mange nye nedsenkbare vannpumper, vanningsløsninger - inkludert hagedusj på stativ - PC-tilbehør, sakser, flere nye kompressorer, skruautomat - listen blir svært lang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer