Nå kan alle få åpen murvegg i boligen

Det er faktisk et tapet.

Med tapetene fra Betongvegg.no kan du få New York loft-looken på soverommet i rekkehuset i Indre Enfold. Foto: Betongvegg.no
Med tapetene fra Betongvegg.no kan du få New York loft-looken på soverommet i rekkehuset i Indre Enfold. Foto: Betongvegg.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En røff murvegg høyner wow-faktoren i mange boliger. I hvert fall synes mange det er stilig at et ellers ganske streit og hvitt rom plutselig blir brutt av en vegg med murstein.

Det er selvsagt et fåtall av boliger som har slike murvegger, men det betyr ikke at du ikke kan få en hos deg, også.

Vel, nesten, i hvert fall. Det frister sikkert ikke å smelle opp en skikkelig murvegg i heimen, men du kan kjøpe tapet som ser ut som en passe slitt murvegg.

Joda, av alle rare ting, så finnes det selvsagt murvegg-tapeter.

Og det må sies at de ser ganske autentiske ut, men det tar nok ikke mange sekunder før man oppdager at det bare er juks.

Likevel kan det jo være en kul greie, kanskje?

Se flere vågale tapeter her

Rå betong

Det er ikke bare murvegg-tapeter du kan få. Du kan også kle veggen i et tapet som ser ut som rå betong. Detter blir nok hakket mer spesielt, men har du den rette boligen, kan det sikkert være stilig, det også.

Vi fant disse tapetene hos Betongvegg.no, og prisen er 1.098 kroner kroner per kvadratmeter, men du må bestille minst fem kvadratmeter tapet. Leveringstiden er 2-3 uker.

Guide: Riktig tapet til riktig rom


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer