Nå kan du dusje liggende

Tyske Dornbracht med en ørliten baderomsrevolusjon.

Jatakk. Vi vil gjerne starte dagen i en sånn dusj.  Foto: Dornbracht
Jatakk. Vi vil gjerne starte dagen i en sånn dusj. Foto: Dornbracht Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du blant dem som må støtte deg til veggen i dusjen om morgenen, fordi du er så trøtt at du har problemer med å holde deg oppreist? Da er kanskje horisontaldusjen fra den tyske kjøkken- og baderomsprodusenten Dornbracht noe for deg.

Nyheten Horisontal shower ble presentert på den sveitsiske baderomsmessen Swissbau 2012 denne uken, og er en videreføring av produsentens automatiske dusjprogrammering Ambiance Tuning.

Ifølge administrerende direktør i selskapet, Andreas Dornbracht, skal dette ta dusjopplevelsen inn i en ny dimensjon. – Resultatet er total avslapping som bare kan oppnås liggende. Spenningen i hodet og musklene forsvinner, hverdagsstress renner bort med vannet og både kropp og sjel får ny kraft, sier han i en pressemelding.

Ja, du kan vaske for godt: Pass på så du ikke skrubber i stykker baderommet ditt.

Slik virker den

Dusjsystemet inkluderer seks dusjhoder som skal dekke kroppen, og et varmeelement som bygges inn i benken du ligger på. De seks ulike hodene kan programmeres, og det følger med tre ulike programmer, for ulike dusjopplevelser etter behov; Balanserende, energigivende og avstressende. Programmene er utviklet i samarbeid med en ekspert på vann-arkitektur, og er laget for å treffe spesifikke områder og punkter på kroppen i ulike rekkefølger - enten du ligger på magen eller på ryggen.

Dusjen kontrolleres med gjennom en enhet som integreres ved liggeområdets hodedel, slik at det skal være enkelt å styre.

Se flere bilder her:

Ha det på badet: Vanntett, trådløs høyttaler til dusjen.

Slik får du en liggedusj

Horisontaldusjen er ikke i salg i butikk i skrivende stund, og pris er ennå ikke helt fastsatt for det norske markedet, men kan oppgis på forespørsel ved å kontakte selskapets nordiske salgskontor i Danmark på +45 5084 5404.

Vi vil imidlertid tippe at dette er et produkt som faller inn i må du spørre om prisen, har du ikke råd-kategorien.

Les mer på produsentens nettsider

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer