Nå kan du dusje liggende

Tyske Dornbracht med en ørliten baderomsrevolusjon.

Jatakk. Vi vil gjerne starte dagen i en sånn dusj.  Foto: Dornbracht
Jatakk. Vi vil gjerne starte dagen i en sånn dusj. Foto: Dornbracht Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du blant dem som må støtte deg til veggen i dusjen om morgenen, fordi du er så trøtt at du har problemer med å holde deg oppreist? Da er kanskje horisontaldusjen fra den tyske kjøkken- og baderomsprodusenten Dornbracht noe for deg.

Nyheten Horisontal shower ble presentert på den sveitsiske baderomsmessen Swissbau 2012 denne uken, og er en videreføring av produsentens automatiske dusjprogrammering Ambiance Tuning.

Ifølge administrerende direktør i selskapet, Andreas Dornbracht, skal dette ta dusjopplevelsen inn i en ny dimensjon. – Resultatet er total avslapping som bare kan oppnås liggende. Spenningen i hodet og musklene forsvinner, hverdagsstress renner bort med vannet og både kropp og sjel får ny kraft, sier han i en pressemelding.

Ja, du kan vaske for godt: Pass på så du ikke skrubber i stykker baderommet ditt.

Slik virker den

Dusjsystemet inkluderer seks dusjhoder som skal dekke kroppen, og et varmeelement som bygges inn i benken du ligger på. De seks ulike hodene kan programmeres, og det følger med tre ulike programmer, for ulike dusjopplevelser etter behov; Balanserende, energigivende og avstressende. Programmene er utviklet i samarbeid med en ekspert på vann-arkitektur, og er laget for å treffe spesifikke områder og punkter på kroppen i ulike rekkefølger - enten du ligger på magen eller på ryggen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer