Nå kan du få billigere boliglån

Er det på tide å refinansiere?

Foto: DinBank.no
Foto: DinBank.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De har gjemt det godt, men leter du nøye på DinBanks nettsider finner du noe som må være en av tidenes mest gunstige boliglånsrenter: 2,58 prosent effektiv, eller 2,55 prosent nominell rente!

Det er imidlertid ikke sikkert at akkurat du kvalifiserer for å få denne renten. DinBank tilbyr det kun til kunder som har mer enn 50 prosent sikkerhet for lånet sitt. (Les mer om vilkår nederst i artikkelen.) Men at du kan spare på å refinansiere lånet ditt når renten kryper nedover, er det liten tvil om.

Ikke bare boliglån? Her er de beste bankene - akkurat nå.

Bedre sikkerhet enn du tror?

Å låne innenfor femti prosent sikkerhet vil si at lånet ditt ikke er større enn halvparten av hva boligen din er verdt. Bankene belønner dem som har lite lån i forhold til boligens verdi, og du får stort sett bedre betingelser jo høyere sikkerhet du har for lånet ditt.

De fleste har imidlertid lånebetingelser i forhold til hvor mye boligen var verdt den dagen de tok opp lånet. De smarte refinansierer - prater med banken og justerer lånet og betingelsene etterhvert. For lånet blir jo gradvis nedbetalt, og til tross for prisfallet i høst, er boligprisene fortsatt på en oppadgående kurve. De har faktisk steget hele 12 prosent siden desember!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer