Nå kan du gå fra strykejernet

Philips nye strykejern brenner ikke hull i tøyet, uansett hvor lenge det blir liggende.

Distré? Dette strykejernet fra Philips svir ikke klærne, selv om du går fra det med sålen ned, slik som her. Foto: Elisabeth Dalseg
Distré? Dette strykejernet fra Philips svir ikke klærne, selv om du går fra det med sålen ned, slik som her. Foto: Elisabeth Dalseg Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(IFA 2012): Det er ikke så mye som kan gå galt når du stryker klær. Men når det først går galt, går det ordentlig galt. Én ting er at du svir et hull i skjorten eller duken eller hva det nå er du stryker, men i verste fall kan du starte en brann. Ifølge tall fra Finansnæringens fellesorganisasjon (FNO) er uaktsomhet i forbindelse med bruk av elektrisk utstyr en av de vanligste brannårsakene i norske hjem.

Selv om komfyren troner på toppen av denne lite hyggelige statistikken, skal en ikke undervurdere risikoen ved å glemme strykejernet. Og her er vi sløve! Ifølge en tidligere undersøkelse fra Electrolux glemmer én av fire å ta ut kontakten når de er ferdige med å stryke. Og en av to har brent seg på strykejernet.

Lei av å stryke skjorter? Siemens ironman stryker skjortene, mens du gjør noe annet. Vi har testet.

Én smart temperaturinnstilling

Man skal alltid være aktsom, men er du av den litt distré, men i motsetning til de fleste andre strykesystemer er Philips nye strykesystem stilt inn slik at du ikke trenger å være redd for klærne - eller boligen - om du går fra det i et par minutter, fordi poden har falt i trappen eller potetene koker over. Selv om det står med sålen ned på klærne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer