Nå kan du gå til sengs med Helena Christensen

- og det til inntekt for en god sak.

Publisert
Sist oppdatert

Den danske supermodellen Helena Christensen har flere strenger å spille på enn sitt vakre ytre. I tillegg til en suksessfull modellkarriere er hun en habil fotograf, hun driver en interiør- og klesbutikk i New York - og hun har fått prøve seg som designer for den britiske møbelkjeden Habitat. De av dere som måtte følge med på reklamer i ukepressen, vil kanskje også ha fått med seg at Christensen nå er det svenske klesmerket Odd Mollys ansikt utad. Og i en spennende nysatsing fra Bærumsfruenes favorittklesmerke har hun nå designet et sengesett, der deler av inntekten går til CCPI - en interesseorganisasjon som tar vare på de glemte ofrene etter ulykken på kjernekraftverket i Tsjernobyl i 1986.

Så hva synes vi?

Vi har ikke sett selve sengesettet, men vi har fått se og føle på stoffprøver. Dette er ikke sengetøyet for deg som liker å gå til sengs i nystrøket og nystivet bomull av den fineste egyptiske sort - men for deg som ville hamstret sengetøy i lin, dersom dette var vidt tilgjengelig. Sengetøyet er i hundre prosent bomull, og mykt og godt å ta på - selv om det ser ut som det er litt røffere vevd enn det som er vanlig for sengetøy. Designet er pent, om enn ikke grensesprengende, og denne journalisten blir mer enn fornøyd dersom julenissen skulle finne på å legge et slikt sett under treet i år. (Ja, det var et hint.)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer