Nå kan du gjøre et møbelkupp

Skift ut inventaret med god samvittighet.

KLAR FOR NOE NYTT? Er det noe du har ønsket deg lenge? Kanskje det er på tilbud nå. Foto: Skeidar/Ikea/Bolia
KLAR FOR NOE NYTT? Er det noe du har ønsket deg lenge? Kanskje det er på tilbud nå. Foto: Skeidar/Ikea/Bolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Endelig! Nytt år, nye muligheter.

Har du planer om å sprite opp hjemmet i 2011? Vel, du er ikke alene. Og heldigvis er januar en god måned, i hvert fall hvis du har tenkt å kjøpe noe nytt til omgivelsene, men samtidig vil sparre litt penger.

Smart med brukte møbler: Slik innreder du boligen gratis

Spar opptil 60 prosent

På møbelbutikken Bolia.com kan du spare opp til 60 prosent på utvalgt design dersom du handler innen 27. februar 2011.

Møbelringen har startet romjulsfesten, og den varer helt til 12. februar 2011. Kjeden kan blant annet kan de friste med et spisebord med seks stoler som før kostet 5.998 kroner til 3.998. Klikk her og få alle tilbudsprisene.

Møbelkjeden Skeidar startet også romjulssalget 27. desember. Blant annet har de halv pris på alle julevarene, så allerede nå har du mulighet til å både spare penger og planlegge julen 2011.

Skeidar gir også 20 prosent rabatt på sofabord, tepper og lamper hvis du kjøper sofa eller spisebord. Klikk her for å få se tilbudene.

Kjøp/selg brukte Ikea-produkter Ikea med bruktbutikk

Ikea har sirkussalg

3. januar starter Ikea sitt "sirkussalg" som skal vare helt til 22. januar. Her får kundene mulighet til å se "spektakulære sirkustilbud" på sitt lokale varehus, ifølge nettsiden.

Hos Ikea Slependen kan du eksempelvis få Ikea PS Makros taklampe til 595 kroner, hvor førpris er 850 kroner. Ikea har også 20 prosent salg på tekstilsofaer, samt 30 prosent på hele PS-kolleksjonen.

Og dersom du ikke krever at varene skal være splitter nye eller siste sesong, så er det alltids mulig å kjøpe brukt på nettsider som Finn.no. I september i 2010 hadde de 78.434 klikk på sofaannonser, så interessen er det i hvert fall ingenting å si på.

Lyst å selge eksens skrot? Her kan du gjøre det

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer