Nå kan du innrede gitarhytten til Kurt

Lyst til å prøve deg som interiørarkitekt?

Publisert
Sist oppdatert

Nå har du sjansen til å innrede den mye omtalte gitarhytten til Kurt Nilsen. 3D bolig har visualisert hytten, ut fra tegninger som har blitt publisert på Dagbladet, VG og i Se og Hør.

Her kan du innrede gitarhytten.

Ikke oppdrag

Det er altså ikke noe offisielt oppdrag som har gått ut fra hele Norges gullstrupe.

- Vi har visualisert hytten etter tegninger, rett og slett for å vise folk hvor enkelt det er å bruke vår boligplanlegger, sier Per Gilleboe, prosjektutvikler i 3D Bolig til DinSide.no.

Det er 3D Bolig som står bak DinSides Boligplanlegger, som lar deg visualisere din egen bolig, for så å innrede den.

Uendelige valgmuligheter

Enten du velger å innrede hytten til Kurt, eller å visualisere din egen bolig, kan du velge mellom ulike materialer og farger, og du har et sortiment møbler å velge mellom - i tillegg til å legge til den siste "finishen" som planter og rent estetisk tilbehør.

Når du har plassert de ulike elementene kan du printe ut ferdig møblerte plantegninger i 2D - eller se innredningen fra ulike perspektiv i 3D.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer