Fretex

Nå kan du levere igjen

Endrer oppfordring etter seks måneder.

FRETEX: Nå oppfordres det igjen med å levere klær og andre gaver. Foto: Fretex
FRETEX: Nå oppfordres det igjen med å levere klær og andre gaver. Foto: Fretex Vis mer
Publisert

Helt tilbake til mars kom oppfordringen fra Fretex om å vente med å levere poser ved innsamlingspunktene. Bakgrunnen var at de ikke hadde kapasitet til å håndtere pågangen på grunn av stengte butikker, permitterte ansatte og redusert transportkapasitet, som førte til at posene hoper seg opp raskere enn Fretex klarer å ta dem imot.

I tillegg førte stans i eksporten til at det var umulig å sende overskuddsklær ut av landet.

SMART BRETTING: Dette trikset sparer deg for plass, og organiserer kommoden bedre. Reporter: Ingebjørg Iversen. Video: Berit B. Njarga / Dinside Vis mer

Nå varsler Fretex at de nå er tilbake i normal drift og igjen er klare til å ta imot poser og andre gaver som folk har lagret.

– Tidlig i coronapandemien ba vi folk om å oppbevare Fretexposene hjemme en stund fordi salget stoppet opp og det var færre på jobb til å tømme boksene. Giverne har hørt på oss og vi vil takke alle som på den måten har hjulpet til, sier Trine Gjermundbo i Fretex i en pressemelding.

Fretex har utstyrt flere av boksene med sensorer som måler innholdet, noe som skal gjøre tømmingen mer effektiv.

Det er også mulig å levere i egne Fretexposer på Posten. Det koster 50 kroner å sende.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer