Nå kommer kapselvaskemaskinene

Med Mieles nye vaskemaskin slipper du å tenke. Nesten.

Du får kjøpt kapsler med spesialvaskemidler til Mieles nye vaskemaskiner. Men det er ikke det som er smart.  Foto: MIELE
Du får kjøpt kapsler med spesialvaskemidler til Mieles nye vaskemaskiner. Men det er ikke det som er smart. Foto: MIELE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I år lanserer den tyske hvitevareprodusenten en av sine største produktnyheter på flere tiår. Én av nyvinningene i den nye vaskemaskinserien W1 er vaskemiddel i porsjonskapsler.

– Dette skal gjøre det enklere ved spesialvask, sier Stian Normann-Arvesen, produktsjef i Miele, til DinSide.

Men trenger vi det?

Det finnes en rekke ulike spesialvaskemidler, til sportstøy, dun, silke og fritidstøy med membran, men fortsatt er det mange som dropper dette, og ødelegger klærne i vask. Det skal ikke mer til enn at du kjører allværsjakken én gang i maskin med feil vaskemiddel før membranen er tett, og de tekniske egenskapene til plagget er ødelagt.

– Man kan selvsagt bruke egne vaskemidler, men ikke alle orker å ha så mange forskjellige vaskemidler til vasker de kun kjører én eller to ganger i året. Her kan du kjøpe en pakke med forskjellige kapsler, så har du til alt du trenger uten å måtte fylle opp skapet helt.

Miljømessig er det ikke optimalt med kapsler, med så mye emballasje i forhold til mengden vaskemiddel, men de skal i det minste kunne gjenvinnes etter bruk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer