Nå kommer møbelsystemene for fullt

Smarte møbler har mer enn én funksjon.

MyWorld av Philippe Starck for Cassina er ikke bare en sofa med tilhørende bord, det er et fullstendig sitte- og oppbevaringsmøbel - med ladestasjon. Foto: Cassina
MyWorld av Philippe Starck for Cassina er ikke bare en sofa med tilhørende bord, det er et fullstendig sitte- og oppbevaringsmøbel - med ladestasjon. Foto: Cassina Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvert år lanseres tusenvis av nye møbler. Nye former, nye farger, nye materialer. Verdens største møbelslipp er nok under designuken i Milano i begynnelsen av april. Teasere og smakebiter har allerede begynt å dukke opp i innboksen vår, men det har hittil vært langt mellom de helt store nyhetene.

For stolene ser fortsatt ut som stoler, og gjør det stoler gjør; bordene ser ut som bord, og gjør det bord gjør og sofaene ser ut som sofaer og gjør - ja nettopp - det sofaer gjør.

Sofasystemet MyWorld fra Cassina gir oss imidlertid noe nytt.

Liten plass? Sjekk disse smarte møblene

System og system i kablene

I en ideell verden hadde vi lagt fra oss nettbrettet, smartmobilen og laptopen når vi satt oss ned i sofaen for å snakke sammen eller for å se på TV.

Sannheten er noe annerledes: Vi har et øye på minst ett elektronisk hjelpemiddel mens vi snakker eller ser på TV. Disse må gjerne kobles til en lader i løpet av kvelden, og så er det ikke bare kabelspaghetti bak og under TV-en, men i og rundt sofaen også.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer