Nå skal Ikea-møblene lade mobilen din

Møbelserien med trådløse ladesoner kommer til Norge 15. april.

LADER PÅ KRYSSET: Nå kommer Ikea med møbler med innebygget ladestasjon, eller ladestasjoner du kan bygge inn i møblene dine.  Foto: IKEA
LADER PÅ KRYSSET: Nå kommer Ikea med møbler med innebygget ladestasjon, eller ladestasjoner du kan bygge inn i møblene dine. Foto: IKEA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Samtidig med at Samsungs nye toppmodeller Galaxy S6 og S6 Edge ble lansert i går, sprakk nyheten om at koreanerne også har samarbeidet med møbelgiganten Ikea. Og det er det gode grunner til.

For det at Samsungs nye mobiler er klare for trådløs lading er hyggelig nok. Det som gjør det til noe mer enn bare nok en kul skrytefinesse, er jo om man også får ladesoner som gjør det mulig å utnytte finessen til fulle.

Det er naturlig nok her Ikeas møbelserie, og ikke minst utbyggingssett, kommer inn i bildet.

Se Philip Starcks sofa med ladestasjon for Cassina

Fiks ferdig løsning, eller tilpass til møblene du allerede har

En ting er at du skal kunne kjøpe ferdige møbler, som for eksempler gulvlamper og nattbord med ferdigmonterte ladesoner.

Det som virkelig imponerer er at Ikea også selger ladeenheter som lar deg montere trådløse ladesoner på de møblene du allerede har.

Dette viser ikke bare at løsningen ser ut til å være godt gjennomtenkt, men også at Ikea omfavner trenden stadig flere Ikea-kunder har: Altså at de «hacker» eller forbedrer sine eksisterende Ikea-møbler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer