- Nå skjønner jeg at folk ikke liker fisk!

Noen skuffelser, men opptil flere positive overraskelser blant de nye ferdigmiddagene.

ÅRETS FERDIGMIDDAGER: Vi har smakt på ti nye ferdigretter. Picolissimaene var dessverre ikke til stede da bildet ble tatt.  Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE
ÅRETS FERDIGMIDDAGER: Vi har smakt på ti nye ferdigretter. Picolissimaene var dessverre ikke til stede da bildet ble tatt. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tre ganger i året slippes hundrevis av nye matvarer i butikkene; februar, mai og september.

Vi har smakt oss gjennom de nye ferdigmiddagene.

Se vår test av ferdigmiddager som ble lansert i februar

Pizza, fisk, grønnsaker og bønner

Ferdigrettene vi har smakt på kan i hovedsak deles inn i fire kategorier: frossenpizza, mikrofisk, frossengrønnsaker og bønnesalater. Du kan lese enkeltomtaler av hvert produkt lenger nede i testen.

I bønnesalat-tvekampen var det ingen tvil om hvem som stakk av med seieren. Da vi smakte på den første, Denjas bønne- og linsesalat, som rett og slett smakte bønner i litt utvannet ketsjup, ble idéen lansert om å skylle bønnene, og skvise over litt sitron og olivenolje.

Så kom Delikats middelhavsalat på bordet, med nettopp sitron og oliven på ingredienslisten. Dessverre var det brukt rapsolje, så det ble ikke toppscore, men i bønnekampen var det ingen tvil om hvem som stakk av med seieren.

Forskjellene var mindre drastiske da vi smakte på pizza, og testvinneren overrasket og overbeviste ikke minst de to i smakspanelet som mener at ananas på pizza burde vært forbudt ved lov:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer