Ikea kjøper tilbake

Nå vil de kjøpe møblene dine

Lanserer ny tjeneste kalt «Ikea kjøper tilbake».

IKEA KJØPER TILBAKE: Den svenske møbelkjeden vil kjøpe tilbake møbler. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet

IKEA KJØPER TILBAKE: Den svenske møbelkjeden vil kjøpe tilbake møbler.

Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du et gammelt Ikea-møbel du ikke lenger har behov for og som du kanskje ikke får solgt på bruktmarkedet, kan du faktisk nå levere produktet tilbake til den svenske møbelkjeden.

Nå lanserer Ikea en ny tjeneste kalt «Ikea kjøper tilbake» der møbelprodusenten tilbyr seg å kjøpe tilbake møbler som er inntil ti år gamle. Møblene skal Ikea selge på nytt.

– Vi ønsker å tilby våre kunder bærekraftige løsninger for møbler de ikke lenger bruker, selv om de er gamle. Derfor lanserer vi nå tjenesten «IKEA kjøper tilbake» der du kan levere møbler som er opp til ti år gamle tilbake til IKEA og få et gavekort i retur, sier administrerende direktør i IKEA Clare Rodgers i en pressemelding.

Enkelte restriksjoner

Kunder vil motta betaling i form av et tilgodekort som de kan bruke i et av Ikeas varehus eller på nett, og det kan være på inntil 50 prosent av den opprinnelige prisen. Det avhenger av tilstanden til møblene.

Mer spesifikt er det snakk om møbler i kategoriene «som ny», «brukt» og «godt brukt», men ikke møbler som trenger reparasjon.

– Våre medarbeidere går bare over møbelet og sikrer at det er trygt å selge videre, opplyser Gudrun Kathle Lægreid, kommunikasjonsrådgiver i Ikea, overfor Dinside.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer